A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Sylvanian Families Ház világítással

Termékkatalógus
Sylvanian Families Ház világítással
5 2 értékelés
Figura kiegészítő - tartalmaz korlátokat, világítást, szőnyeget és gyepszőnyeget
Kód:  HRAa1115 Termékszám:  8711915027526 Gyártó honlapja:
Sylvanian Families Ház világítással Megszűnt

Sylvanian Families Ház világítással

A Sylvanian Families figurákat 1985-ben alkották meg Japánban. A figurák idővel világszerte népszerűvé váltak - számos játék és tündérmese alapjául szolgáltak a figurák, sőt, még rajongói klub is alakult. A Sylvanian Families eredetileg családokat alkotó erdei élőlények voltak. Az utóbbi években, azonban házi és vadállatok is helyet kaptak a figurák között. Minden figurához bármikor lehet különféle kiegészítőt, például házat vagy autót venni, így a családoknak mindenük megvan, ami a mindennapokhoz és a pihenéshez szükséges.

Az egyedülálló Városi ház lámpákkal játékkészlettel kislánya élvezheti a játékot a népszerű Slvania Families figurákkal. A ház számos különböző építési lehetőséget kínál. Az emeleti fak mozgatható a két szoba között, így szabadon változtatható a szobák mérete. A dupla szárnyú ajtón át kényelmesen ki lehet menni az erkélyre. A korlátok, a lépcső és a ház szárnyai elhelyezési módjainak csal a képzelet szabhat határt. 

Ha kint besötétedik, minden életre kel ebben a nagy házban. A ház alján két AA-s elem kapott helyet, a falon lévő kapcsolókkal pedig fel lehet kapcsolni a lámpákat. Élvezze együtt a karakterekkel a vacsorát, az esti olvasást vagy kávét! A csomag tartalmazza a korlátokat, a lámpákat és a füvet. Ezzel a lenyűgöző játékkal, a kis hercegnője órákon át remekül fog szórakozni, miközben fejleszti képességét, hogy másokról gondoskodjon. A figurákat és a kiegészítőket nem tartalmazza a készlet.

Paraméterek:

Téma:
Sylvanian Families

Áramellátás:
2x AA elem

A csomag tartalma:
emeletes ház
korlát
lápmák
szőnyeg / gyep

Ajánlott kororsztály:
4+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-án a játékok biztonságáról meghozott 2009/48 / EK számú rendeletének és a hatályos cseh jogszabályoknak. A termék természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Részletek itt

Paraméterek

Használat
Játékhoz Kész!
Téma
Sylvanian Families Kész!

Tulajdonságok

Használat
Játékhoz Kész!

Innen ismerheted

Téma
Sylvanian Families Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Families Ház világítással Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Městský patrový dům se světly. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Families Mestský poschodový dom so svetlami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Stadthaus mit Beleuchtung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Stadthaus mit Beleuchtung.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ