A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sylvanian Family - A fehér egerek családja

Termékkatalógus
Sylvanian Family - A fehér egerek családja
Figura szett mozgatható végtagok és fejek
Kód:  HRAa1101 Termékszám:  8711915031110 Gyártó honlapja:

Sylvanian Family - A fehér egerek családja

Aranyos fehér egér család az új Sylvanian Family népszerű sorozatából.  A játék tartalmazza Imogen anyut, Hickery aput, és a gyermekeket: Bryce-t és Laurel-t. Ezek a gyönyörű figurák műanyagból készültek, puha velúr bevonattal, a szemeket fekete gyöngyökből készítették és el vannak látva egy élethű, szőrös farkincával. Minden végtagjuk mozgatható és még a fejük is forog. Mindegyik játékfigura minőségi ruhákat visel, amelyek levehetők. Ezzel a csodálatos játékkal a kisgyermek akár órákat is eltölthet, miközben szórakozás közben fejleszti empatikus és gondoskodási képességét. 

A Sylvanian Families figurák 1985-ben jöttek létre, Japánban. Fokozatosan vált világszerte keresetté. A motívumok már számos játékot és animációs filmet ihlettek, sőt megalapítottak egy Sylvanian Families klubot és támogatói csoportot is. A Sylvanian Families tagjai eredetileg erdei állatok, amelyek családokban élnek. Az utóbbi években azonban új szereplők is érkeztek: háziállatok és vadon élő állatok egyaránt. Minden családhoz saját különböző eszközök és tárgyak tartoznak, amelyeket bármikor meg lehet vásárolni, így bővítve a lehetőségeiket különböző eszközökkel, mint például egy házzal, vagy autóval, amelyek minden család számára szükségesek az élethez és nélkülözhetetlenek a pihenéshez. 

Műszaki adatok:

téma:
Sylvanian Families

méret:
A szülők - 8 cm
Gyerekek - 6,5 cm

A csomag tartalma:
Egér család - anya, apa és a két gyerek

Ajánlott kor:
4+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sylvanian Family - A fehér egerek családja Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Rodina bílých myšek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sylvanian Family - Rodina bielych myšiek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Familie von weißen myšek. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Familie von weißen myšek.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ