Teenage Mutant Ninja Turtles - RAT KING

Termékkatalógus
Teenage Mutant Ninja Turtles - RAT KING
4,5 2 értékelés
Figura mérete 12 cm
Kód:  ZT222 Termékszám:  9003150905158
Teenage Mutant Ninja Turtles - RAT KING Megszűnt

Teenage Mutant Ninja Turtles - RAT KING

Herní figurka inspirovaná nesmrtelnými legendami - odvážnými a vtipnými zelenými bojovníky Želvy Ninja. Ezek a számok teszik közzé, a kiegészítés a film Teenage Mutant Ninja Turtles, ami igen sikeres Michael Bay, akinek a neve a minőséget és remek szórakozást. Hagyja, hogy a világ Ninja Turtles megelevenednek a szobában.A fiatalabb, több móka és ninja, mint voltak valaha! Tales of the Ninja Turtles életéről négy tizenéves testvérek, akik megtanulják, hogy támaszkodni magukat és egymást, és akik keresik a titkot a létezéséről, és eredetét.

Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT - serdülő Mutant Ninja / Hero Turtles) négy teknős mutánsok - testvérek. Ők voltak az első megjelent, mint egy komikus történet, de a leghíresebb sorozata a 90-es. év. Tanáruk és az örökbefogadó apa, mester Splinter képzett a művészet Ninjitsu és nevezték az olasz reneszánsz művészek. Együtt barátja április harci bűncselekmény Manhattan, ami lett a hazai (főleg szennyvíz). A legnagyobb gazember a Ripper és klánját láb, amely fokozatosan hozzá több ellenséget. 

Warriors metalhead vagy Dr. Victor FALCA örömére minden szerető klán FOOT.Volt egyszer egy tudós, aki munka után mutálódik Krang. A figura 12 cm magas. 

Paraméterek

Téma
Tini nindzsa teknőcök Kész!

Innen ismerheted

Téma
Tini nindzsa teknőcök Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Teenage Mutant Ninja Turtles - RAT KING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Želvy Ninja - RAT KING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Korytnačky Ninja - RAT KING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teenage Mutant Ninja Turtles - Ratten-König. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teenage Mutant Ninja Turtles - Ratten-König.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ