Toob - Sötétben világító rovarok hengerben

Termékkatalógus
Toob - Sötétben világító rovarok hengerben
Készségfejlesztő játék - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa4956 Termékszám:  95866697204

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Toob - Sötétben világító rovarok hengerben Megszűnt

Toob - Sötétben világító rovarok hengerben

A mai modern játékok a szórakoztató funkciók mellett egyre inkább oktató funkciókat is betöltenek. A Safari Toob játéka pont ilyen – egy henger, amely részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figurák tematikus gyűjteményét tartalmazza.  

A figurákkal bármit játszhatsz a saját fantáziád szerint, akár különféle környezeteket is létrehozhatsz számukra. Fogj például egy kisvödörnyi homokot, néhány kavicsot, egy darab fát vagy egy marék füvet, és hozz létre egy gyönyörű, valósághű színteret, amelybe a figurák tökéletesen beleillenek.  

A praktikus henger, amely az ilyen típusú figurák némileg szokatlan csomagolásául szolgál, többször is felhasználható, így nyugodtan tárolhatod benne a figurákat, és mindig tökéletes rendben tarthatod a gyűjteményedet.

Főbb előnyök:

  • Különféle témájú figurák (jelen esetben rovarok)
  • Minden darab részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett
  • A csomagolás újra felhasználható
  • Organikus termék

A Toob játékkészlet 18 darab sötétben világító, 4–7,5 cm-es rovarfigurát tartalmaz, melyek világítanak a sötétben, miután fény hatásának teszed ki őket. A következő rovarfigurákat találod meg a hengerben: két pillangó, katicabogár, két százlábú, hernyó, csótány, pók, hangya, sáska, légy, méhecske, két imádkozó sáska, skorpió és két szitakötő.

Téma:
Sötétben világító rovarok

A henger mérete:
5 × 5 × 33 cm

A figurák mérete:
4–7,5 cm

Ajánlott kor:
3 éves kortól

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toob - Sötétben világító rovarok hengerben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tuba - Hmyz svítící ve tmě. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tube - hmyz žiaria v tme. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tuba - Hmyz svítící ve tmě. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tuba - Hmyz svítící ve tmě.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ