A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Traktor állatokkal

Termékkatalógus
Traktor állatokkal
Játékszett - hossza 33 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9675 Termékszám:  3048700024015

Traktor állatokkal

Ön is olyan játékot szeretne ajándékozni a gyermekének, amit valóban szeretni fog, ráadásul hosszú távon? A fajátékok általában nemzedékről nemzedékre öröklődnek. Amint a gyermekek előszedik a traktort és az állatokat a poros doboz aljáról, Önnek is rögtön eszébe jutnak majd a fajátékkal töltött szép gyermekkori emlékek. A Traktor állatokkal játékszett  egy csodálatos oktató játék a finom motoros készségek, képzelet és az érzékek fejlesztésére. Élvezzék ki az örömteli pillanatokat együtt!

A főbb előnyei

  • A gyártásához felhasznált színek tartósak és egészségre ártalmatlanok
  • A minőségi természetes anyagok rendkívül ellenállóak
  • A játék megfelel az oktatási követelményeknek - kézügyesség, fantázia és érzékek stimulálása a gyermekek egészséges fejlődéséért
  • Csomagolás mérete: 33 cm
  • A játék minden tartalma fel van tüntetve a csomagoláson

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Traktor állatokkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Traktor se zvířátky - Nasazování . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Traktor so zvieratkami – Nasadzovanie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Traktor mit Tieren - zum Aufsetzen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Traktor mit Tieren - zum Aufsetzen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ