Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Transformers Warnado RID figura

Termékkatalógus
Transformers Warnado RID figura
Figura - mérete 22 cm - 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0484f Termékszám:  ASRT5010993350605 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Transformers Warnado RID figura

A gyermekei Transformers rajongók? Tegye őket boldoggá, és lepje meg őket az ismert karakterek egyikével! A robot figura egy szempillantás alatt, mindössze pár mozdulattal autóvá alakítható, és vissza. A Transformers figura teljesen biztonságos, ellenőrzött anyagokból készült. így nyugodtan rábízható már 6 éves kisgyerekre is, aki ennyi idősen már könnyedén elbánik az átalakítható játékkal. A Transformers játékokkal a gyerekek fantasztikus kalandokban vehetnek részt, újrajátszhatják az ismert filmek jeleneteit vagy akár új történeteket is kreálhatnak.

Transformers Warnado RID figura főbb jellemzői

  • A Transformers mérete 22 cm.
  • A robot figura könnyedén harci géppé alakítható és vissza.
  • A figura az ismert Transformers filmek sztárja.
  • Warnado karakter.
  • Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

Transformers RID figura - 2 az 1-ben játék

A Transformers filmek karaktereinek mintájára tervezett figurák a gyerekek kedvencei lesznek. Ezek nem egyszerű, statikus játékok! Akárcsak a mozi- és tévéfilmekben, ezek a figurák is pár mozdulattal autóvá, katonai repülőgéppé vagy kamionná alakíthatóak. Csak a gyerekén múlik, hogy az aktuális kaland során robotként vagy járműként játszatja kedvenc karakterét. A sokrétű játék változatos felhasználásának már csak a gyermek képzelőereje szabhat határt!

 

Paraméterek

Játék kategória
Figurák Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Figurák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transformers Warnado RID figura Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transformers RID Warnado. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transformers RID Warnado. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transformers - RID Crash Combiners Shockdrive + Warnado Actionfigur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transformers - RID Crash Combiners Shockdrive + Warnado Actionfigur.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ