AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

True4kids MagicPen - kék

Termékkatalógus
True4kids MagicPen - kék
5 1 értékelés
Készségfejlesztő játék - oktató, 3 és 12 év közötti gyermekek számára, szavak, matematika, logika és társadalomtudományok tanítása, különböző rajzolási lehetőségek - rajzolás, festés, színezés, 30 írott és olvasott mese képekkel, cseh mondókák és dalok és cseh nyelvű alkalmazási útmutató, kifinomult szülői felügyeleti rendszer
11 000 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  CH750x2 Termékszám:  megicpen blue
True4kids MagicPen - kék 11 000 Ft Újszerű raktáron

True4kids MagicPen - kék

True4kids MagicPen - kék egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A True4Kids SmartPark egy forradalmian új, tablet alapú alkalmazás az óvodai és az alapfokú oktatáshoz, amely nemcsak olvasásra, írásra, rajzolásra és számolásra tanítja a gyermekeket. Ehhez ugyanis számos tananyag, oktató program, oktató játék, hangoskönyv, gyermekdal és interaktív könyv áll a rendelkezésre. Az alkalmazások a matematika, a logika és a nyelv tanítása mellett segítenek a gyermekek művészi képességeinek és kreativitásának fejlesztésében is. A True4Kids MagicPen toll azonnal visszajelez rezgés formájában, amelynek köszönhetően a tanulási folyamat nagyon hatékony és szórakoztató. Ezáltal ez egy olyan termék, amelynek nincsen versenytársa a piacon.


„4-től 7 éves korig alakul ki a legtöbb agyi kapcsolat, valamint ez a legjobb időszak a nyelvek és az alapvető problémamegoldás megtanulására.“

A True4Kids SmartPark a tartalmának köszönhetően 3 és 12 év közötti gyermekek számára ajánlott.
Segít az átlag feletti fejlődésben még a kritikus évek előtt, és ugyanakkor szórakozást is kínál az idősebb gyermekek számára.


Off
MagicPen érintőceruza

MagicPen érintőtoll

A True4Kids MagicPen egy toll a tablethez, amelyet a SmartPark alkalmazás vezérlésére terveztek. Elérhető sárga, rózsaszín és kék színben. A toll kellemes műanyagból készült, elég nagy, de mégis könnyű. A méreteinek köszönhetően pedig tökéletesen illik a gyermekek kezébe.

  • A kifinomult elrendezés és a minőségi kialakítás révén nemcsak egy stílusos tollról van szó. Ez egy testreszabott, sokoldalú vezérlő, amely támogatja a tanulási folyamatot.
  • A tollal lehet írni és rajzolni, valamint az alkalmazás távvezérlőjeként is szolgálhat. Továbbá rendelkezik egy varázslatos tárcsával és gombbal a funkciók kiválasztásához.
  • A toll egyszerűen csatlakoztatható a tablethez hanghullámok segítségével - nem kell beállítani vagy párosítani.

SmartPark

A True4kids SmartPark alkalmazás együttműködik a True4kids MagicPen tollal, és átváltoztatja a tabletedet olyan eszközzé, amely használható óvodai és alapvető oktatáshoz. A True4Kids SmartPark a legfiatalabb, azaz a 3 és 12 év közötti korosztály számára készült. Olyan alkalmazásokat és könyveket kínál, amelyek az olvasás, az írás és a rajzolás megtanítására koncentrálnak. Ráadásul szórakoztató és egyéb, aktív részvételen alapuló projekteket is biztosít. Az alkalmazás 90+ kétnyelvű oktatási könyvet, 6 írási tankönyvet, 28 dalt és mondókát, valamint néhány játékot is tartalmaz.

Off
SmartPark
  • Az alkalmazás ingyenesen letölthető és kipróbálható korlátozott tartalommal. Így saját magad leellenőrizheted a minőségüket a gyakorlatban.
  • Miután megvásároltad a MagicPen tollat és aktiváltad az alkalmazást, korlátlanul letöltheted az összes kiváló minőségű óvodai és általános iskolai tananyagot és interaktív könyvet. Mindent egy áron és egyetlen alkalmazásban.
  • Minden oktatási anyag szintekre van felosztva, hogy ezeket a gyermeked életkorától avagy fejlődése szintjétől függően használhasd.

A gyermekek kreativitásának fejlesztése és az angol nyelvtanulás

A True4Kids Smart Park egyik fő részét a tanulási szeglet képezi, amelyben a gyermekek egyszerű szavakat tanulhatnak meg és számos területen elsajátíthatják az alapismereteket. Továbbá az alkalmazás tartalmaz egy enciklopédiát az állatokról képekkel és látnivalókkal együtt, 30 írott és olvasott mesét, cseh mondókákat és dalokat a hallgatáshoz, valamint egyéb olyan anyagokat, amelyek segítenek a gyermekeknek felfedezni a világot. Ugyanakkor különböző rajzolási lehetőségeket is kínál - rajzolás, festés és színezés. Ezenkívül az alkalmazás teljes tartalma angol és cseh nyelven is elérhető, így a gyermekek már kis koruktól kezdve elkezdhetnek angolul tanulni.

Olvasás (60+ könyv)

A könyvtár számos klasszikus mesét és eredeti könyvet tartalmaz történetekről és állatokról. Mindez elérhető cseh és angol nyelven is. A cseh változatot Karel Zima színész és moderátor olvassa fel. Emellett az egyes könyvek interaktívak, és az olvasásuk során a gyermekek egyszerű rejtvényeket oldhatnak meg az agyuk serkentésének érdekében.


Oktatás (17 tankönyv)

Az adott területen dolgozó szakemberek által létrehozott oktatási anyagok készlete a matematika és a logika, a társadalmi viselkedés, a tudomány, a nyelvi készségek fejlesztésének, a művészet és a kultúra területén tanítja a gyermekeket. A nehézségi szinteknek köszönhetően a tankönyvek alkalmasak már óvodás kortól kezdődően egészen az alapfokú oktatásig.


Írás (6 tankönyv)

Az írás tanítása lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy betűket, számokat és egyszerű szavakat írjanak az iskola előtti korban. Az alkalmazás útmutatást nyújt és megmutatja nekik az egyéni vonalvezetést. A toll húzás közben vibrál és így a gyermek gyorsan megértheti, hogy hol hibázott.


Hallgatás (28 felvétel)

A hallgatói központ számos jól ismert cseh mondókát és hagyományos gyerekdalt tartalmaz, amelyeket Jana Rychterová énekesnő énekelt el. Így a gyermekek pihenhetnek vagy ugrándozhatnak is a kedvenc zenéjükre.


Rajzolás

A rajzolási menüben a gyermekek létrehozhatják a saját alkotásaikat, kiszínezhetik a kifestőket vagy megtanulhatnak képeket rajzolni. A csodálatos rajzolási szoftver segítségével a gyermekek szabadon kifejezhetik a kreativitásukat, miközben fejlesztik a finommotorikus készségeiket. Ráadásul a gyermekek elmenthetik az alkotásaikat, hogy megmutathassák a szüleiknek. Minden alkotásuk feltölthető a felhőbe az állandó megőrzés érdekében.


Angol nyelv (13 tankönyv + 60 könyv)

Az angol nyelv tanításához szükséges összes tananyagot tapasztalt tanárok és oktatási szakemberek készítették el. Az összes angol nyelvű hangfelvétel olyan emberektől származik, akiknek ez az anyanyelve. A könyvek tele vannak interaktív funkciókkal, hogy az angol nyelv megtanulása a gyermekek számára szórakoztató és könnyű legyen. A tankönyvek mellett a könyvtárban megtalálható összes könyv angol nyelven is elolvasható.


Játékok

A True4Kids SmartPark még néhány egyszerű és szórakoztató játékot is kínál, hogy a gyermekek alkalmanként lazíthassanak. Játék közben azonban a gyermekeknek gondolkodniuk kell, és így tudatlanul még mindig megmozgatják az agytekervényeiket, valamint új ismereteket is szereznek.


Szülői felügyelet

A kifinomult szülői felügyeleti rendszernek köszönhetően könnyen szabályozható, hogy miként és mennyi ideig használhatják a gyermekek az alkalmazást. A szülői felügyeleti központ hozzáférését két számjegyű matematikai példa védi, hogy csak a szülő férhessen hozzá a beállításokhoz. Az alkalmazás használati idején kívül a gyermekek számára napi ütemterv is összeállítható az egyes tananyagokból, valamint leellenőrizhető azoknak a teljesítése is.

Minden megtalálható egy alkalmazásban anélkül, hogy bármit is meg kellene vásárolnod.


Műszaki adatok

  • A toll mérete: 147 mm x 35 mm
  • Tömeg: 44 g
  • Szín: kék

Főbb jellemzői

  • Az olvasás, az írás, a rajzolás és az angol nyelv tanítása
  • A multimédiás könyvtár több mint 60 oktatási könyvet és mesét, valamint 30 tankönyvet, dalokat, mondókákat és játékokat tartalmaz
  • Mindez egy áron kapható és egyetlen alkalmazásban található meg, amelyet egy egyedi tervezésű toll kapcsol össze

A csomagolás tartalma

  • 1x MagicPen toll
  • 1x Címke kóddal az alkalmazás aktiválásához

Kompatibilitás

  • Minden olyan Apple iPad eszközzel, amely iOS 6.0-val vagy újabb verzióval rendelkezik
  • Minden olyan eszközzel, amely Android 4.0 vagy újabb verziójú operációs rendszerrel rendelkezik
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: True4kids MagicPen - kék
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ