30 dnů na vrácení Shop roku

Safari Tube Oktató Csomag - Őskori tengeri élet

Termékkatalógus
Safari Tube Oktató Csomag - Őskori tengeri élet
Oktatókészlet Ajánlott 3 éves kortól, praktikus csomagolás, organikus játékszer, őskori tengeri élet figurái
Kód:  HRAa4988 Termékszám:  95866682408

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Safari Tube Oktató Csomag - Őskori tengeri élet Megszűnt

Safari Tube Oktató Csomag - Őskori tengeri élet

A mai modern játékok szórakoztató tulajdonságaikon kívül akkor a legjobbak, ha játékosan oktatják a gyerekeket. Pontosan ezt a funkciót látja el a csőbe rejtett játékvilág - egy különleges kézzel festett bizonyos témák köré épülő apró figurákból álló gyűjtemény ez!

Bártan lehet használni a fantáziát, kialakítani egy környezetet a figurák köré, a játékok tárháza kimeríthetetlen velük. Bízd a gyermeked fantáziájára, gyűjtsetek ágakat, homokot, köveket vagy bármilyen másik játékokat és kezdődhet a felhőtlen szórakozás!

A csomagolás, ami praktikus cső kialakítású, többször is újra használható, az apró játékok kiváló tárolóeszköze, így nem kell félnünk hogy azok elvesznek vagy rendetlenül hevernek majd otthonunkban. Használd ki ezt a remek csomagolást, védd a környezetet és tárold benne a legapróbb figurákat!

A legfontosabb előnyei:

  • Színes motívumok és tematika
  • Minden darab részletesen és kézzel festett
  • A csomagolás újra felhasználható
  • A Safari Toobs egy organikus játékszer!

tíz darab modell a tengerek és óceánok őskori világáról. Legtöbbjük az őskori hüllőket ábrázolja. Fajták: Liopleurodon, Ichthyosaurus, Elasmosaurus, Metriorhynchus, Tylosaurus, Nothosaurus, Dolichorhynchops and Basilsaurus, Chlamydoselachus, Henodus.

Témája:
Őskori tengeri élet

Tárolócső méretei:
5 × 5 × 33 cm-es

Figurák méretei:
4-7,5 cm

Ajánlott kor:
3 éves kortól!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Safari Tube Oktató Csomag - Őskori tengeri élet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tuba - Prehistorický mořský život. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tuba - Prehistorický morský život. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tuba - Prähistorische Meeresleben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tuba - Prähistorische Meeresleben.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ