Turbo kígyó RC modell

Termékkatalógus
Turbo kígyó RC modell
4,5 2 értékelés
Távirányítós autó - ajánlott kor: 3 éves kortól
Kód:  HRAa1247 Termékszám:  8421134007321

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Turbo kígyó RC modell

A Turbo Kígyó egy RC Modell, amely minden kisfiú álmát valóra váltja. Ez a menő RC modell a rettegett koral kígyó alakjáról lett mintázva, képes kígyóként összekuporodni, egy helyben forogni, jellegezetes csúszásokat végrehajtani, és még számos egyéb meglepő mozdulatra is rávehető. Egyszerűen minden akadályt képes leküzdeni.

A modell magas minőségű, tartós műanyagból készült, így a zordabb körülményeket is képes elviselni. Irányítása során különféle fények villannak fel testén. Megnyerő megjelenésével minden srácot magával ragad. A te gyermekedet is bizonyára hosszú időn át lefoglalja majd, és az RC Modellek irányítását is segít majd megtanulni számára.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

Paraméterek

RC autó típusa
Gyerek Kész!
Fókusz
Gyerek Kész!
Használat
Beltéri Kész!
Motor típusa
Elektromos egyenáramú Kész!
Csomag tartalma
Modell Kész!

Típus

RC autó típusa
Gyerek Kész!

Tulajdonságok

Fókusz
Gyerek Kész!
Használat
Beltéri Kész!
Motor típusa
Elektromos egyenáramú Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Modell Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Turbo kígyó RC modell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Turbo snake. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Turbo snake. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Turbo Schlange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Turbo Schlange.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ