Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Taf Toys Uličníci

Termékkatalógus
Taf Toys Uličníci
Körforgó - lógó, ajánlott korosztály: csecsemőkor
Kód:  FOB068 Termékszám:  605566105550

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Taf Toys Uličníci

A szeretnivaló Taf Toys Bogár lógó játék alapvető szórakoztató eszköz a legkisebb babáknak. Puha, textil anyagból készült és élénk színei ösztönzik a baba érzékeit. A bogár lehúzásával rezeg és csörög, így segíti az ok-okozat megértését. Fejleszti a finom motorikus készséget és ösztönzi a babák gondolkodását. Könnyedén felakaszthatod bárhová, például a kiságyra, babakocsira vagy gyerekülésre, így mindig a babával lehet. Két színváltozatban kapható, és nem befolyásolható melyik változat lesz kiszállítva, ez midig az aktuális készlettől függ.

Ajánlott korosztály:
Csecsemőkor

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!

Tulajdonságok

Szín
Zöld Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Taf Toys Uličníci Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taf Toys Uličníci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Taf Toys Uličníci. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Taf Toys Uličníci. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Taf Toys Uličníci.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ