Shop roku 30 dnů na vrácení

UBTECH Jimu Karbot programozható robot építő készlet

Termékkatalógus
UBTECH Jimu Karbot programozható robot építő készlet
- építő készlet, interaktív, 3 szervomotor, szerszámok nélkül összeállítható akár 3 modell, Bluetooth 3.0/4.0, kompatibilis az Android 4.0.3+, iOS 7.0+ eszközökkel
Kód:  UBJMK Termékszám:  JR0301

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UBTECH Jimu Karbot programozható robot építő készlet Megszűnt

UBTECH Jimu Karbot programozható robot építő készlet

Jim Karbot építő készlet 293 összeilleszthető elemmel és 3 darab ultrahangos érzékelővel ellátott szervomotorral. Az interaktív szerelési útmutató segítségével a kezdő játékos is összeállíthat akár 3, előre definiált karakterekkel rendelkező különböző robotot. Saját prototípusokat is létrehozhat, mobilalkalmazással új mozgásformákat taníthat a robotoknak.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Interaktív robot készlet
  • Három különböző intelligens jármű állítható össze
  • Saját, eredeti darabok létrehozása
  • 293 elem, 3 szervomotor 
  • Ultrahangos érzékelő észleli az akadályokat
  • Környezetbarát anyagokból készült
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Szerszám nélkül összeszerelhető
  • Kompatibilis az Android 4.0.3+, iOS 7.0+ eszközökkel

Oktatás a 21. században

A Jim Karbot egyszerre szórakoztat és fejleszti a kreativitást és mindazokat a készségeket, melyek szükségesek a 21. század kihívásaihoz. Az interaktív útmutató végigvezeti gyermekét a robot összeszerelésének lépésein, és bevezeti őt a robotika világába. Az építési technikát megismerve például felismer olyan összefüggéseket, hogy hogyan biztosít a 3 szervomotor életszerű mozgást a robotnak.

 

Készítsd el a saját robotodat

A robotépítés fejleszti a gyerekek kreativitását. A saját tervezésű robotok mozgása egyszerűen programozható Bluetooth kapcsolattal és egy speciális alkalmazással. A készlet más szettek elemeivel, vagy újabb elemek vásárlásával bővíthető, kombinálható.

 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Jimu Robot Karbot kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ubtech Jimu Robot Karbot kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UBTECH Jim Robot Kit thiocarbonsäure. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UBTECH Jim Robot Kit thiocarbonsäure.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ