UBTECH Jim Tankbot

Termékkatalógus
UBTECH Jim Tankbot
5 1 értékelés
Robot - interaktív készlet, három különböző robotként rakható össze, 190 darabból áll, szerszám nélkül összeállítható, 6 db szervomotor, 1200 mAh akkumulátor, Bluetooth 3.0 / 4.0 BLE+EDR, IOS 7.0 / Android 4.0.3-tól kompatibilis
Kód:  UBJMK1d Termékszám:  JR0603

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

UBTECH Jim Tankbot

A Tankbot egy intelligens robot készlet, melynek intelligenciája még az okostelefonodét is felülmúlja. Összesen 190 alkatrészt tartalmaz mely lehetővé teszi, hogy egyedülálló robotot alkoss. A beépített Bluetooth segítségével egyszerűen csatlakoztathatod a mobil alkalmazásodhoz, így lehetővé téve a telefonnal történő irányítást. A Tankbot egyedi és szórakoztató társad lesz, vele a lehetőségek tárháza végtelen.

Mennyit bír a UBTECH Jim Tankbot robot készlet?

  • Kitűnő szórakozást nyújt hosszú órákon keresztül
  • Egyedi robot alakítható belőle
  • Hat szervomotorral felszerelt
  • Beépített infravörös érzékelővel
  • Telefonnal történő irányítás (Android, iOS)
  • Bluetooth 3.0 / 4.0 BLE+EDR csatlakozás
  • Szerszámok nélkül összeszerelhető

Interaktív játék és működés

A Tankbot hat, nagy teljesítményű szervomotorral felszerelt, így gyors, egyenletes és sima mozgásra képes. Beépítésre került még egy infravörös érzékelő, mellyel felismeri környezetét és reagál arra. Mindezeknek köszönhetően képes akadályokat kikerülni és kisebb tárgyakat szállítani robotkarjaiban. 

Az UBTECH Jim Tankbot csatlakoztathatósága

A robot okostelefonod és a Bluetooth kompatibilis technológia segítségével hajtja végre a kitalált feladatokat. Légy kreatív, alkosd meg az interaktív feladatokat, és nézd, hogy robotod elvégzi azokat, egyiket a másik után. A robot az Android 4.0.3. és az IOS 7.0 vagy annál frissebb verziókat támogatja.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Jimu Tankbot. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UBTECH Jimu Tankbot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu Tankbot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UBTECH Jimu Tankbot.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ