30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Ugears 3D mechanikus traktor

Termékkatalógus
Ugears 3D mechanikus traktor
Építőjáték - Méretek: 20.1 x 8.7 x 13.7 cm-es, darabszám: 97; ajánlott 14 éves életkortól
Kód:  HRAif5636 Termékszám:  4820184120181 Gyártó honlapja:

Ugears 3D mechanikus traktor

Ez a termék egy eredeti háromdimenziós (3D),  fából készült,  Ugears márkájú  kirakójáték,amiből meg lehet építeni egy teljesen működőképes traktort. A mechanikus fa- traktor egy üdvözlet a  múlt századból, és  örömére szolgál mindenkinek, aki szerelmese a történelemnek. A kifinomult részletek és ragasztás nélküli összeállítás kitűnő szórakozást biztosít azoknak, akik szeretik a rejtélyes fogaskerekeket, kerekeket és egyéb mechanikai alkatrészeket. Ez a modell egy lenyűgöző gumi- motorral  és üzemmód-váltókkal működik, amelyek  a traktort három üzemmódba tudják helyezni. A „park” módban a traktor helyben áll,  a „go” módban elindul,  a „sport” üzemmódban pedig szabadon nekiveselkedik,  és megy teljes sebességgel. Mindegyik modell részletes összeállítási útmutatást tartalmaz. A 3D (háromdimenziós) készlet alkalmas a képzelőerő fejlesztésére és  hihetetlenül szórakoztató.

Az Ugears 3D Puzzle mechanikus traktor - készlet főbb jellemzői

  • Eredeti Ugears  háromdimenziós  puzzle fából
  • Gyönyörűen kidolgozott részletek
  • Teljesen működőképes és rugalmas  készlet
  • Fejleszti a kreativitást és gazdagítja a  képzelőerőt
  • A mechanikus traktor- készlet alkalmas a gyerekeknek 14 éves kortól

Méretek:
Csomagolás 37 x 17 x 3 cm-es
Összeszerelt traktor 20.1 × 8,7 ×13,7 cm

Darabszám:
97 

Figyelmeztetés:
A kirakójáték  megfelelő és  hibamentes működéséhez  a  használati utasításban megadott  komponensek (különösen a tengelyek) be vannak kenve normál gyertyaviasszal, hogy  minimális súrlódással lehessen őket forgatni. Hála a kiváló minőségű kivitelezésnek, a háromdimenziós  puzzle megfelelő karbantartás mellett  teljesen működőképes és mozgatható.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ugears 3D mechanikus traktor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ugears 3D Mechanický Traktor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ugears 3D Mechanický Traktor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ugears 3D mechanischer Traktor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ugears 3D mechanischer Traktor.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ