Shop roku Shop roku

Bestway úszógumi Mickey egér

Termékkatalógus
Bestway úszógumi Mickey egér
5 3 értékelés
Úszógumi - fiúknak és lányoknak
Kód:  HRAa4348 Termékszám:  6942138919493 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bestway úszógumi Mickey egér

Az úszógumi átmérője 56 cm és a 3-6 éves lányok és fiúk számára ajánlott. Színe és az aranyos Mickey Mouse és barátai motívum a Walt Disney műhelyéből biztosan azonnal elnyeri tetszésüket. A segédeszköznek a gyermekek számára folyamatosan elérhetőnek kellene lennie, legalábbis addig, amíg megtanulnak úszni.  Természetesen még az úszógumival se hagyd őket felügyelet nélkül, és biztosítsd nekik az örömteli és biztonságos játszadozást a vízben.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/ES 2009.  június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és minden jogi normának a cseh jogszabályozás szerint. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Típus
Úszógumi Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Típus
Úszógumi Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bestway úszógumi Mickey egér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bestway Plovací kruh Mickey Mouse. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bestway Plávacie koleso Mickey Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mickey Mouse schwebender Ring. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mickey Mouse schwebender Ring.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ