Shop roku Akvizice ApF HU

Vaiana

Termékkatalógus
Vaiana
5 2 értékelés
Játékbaba A Disney meséből ismert baba, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif0127 Termékszám:  0039897047034 Gyártó honlapja:

Vaiana

Vaiana egy bátor kislány, aki egy veszélyes útra vállalkozott népe megmentése érdekében. Mauival együtt áthajózza az óceánt és veszélyes kalandokkal kell szembenéznie. A Vaiana baba minden meserajongónak a kedvence lesz, azoknak, akik át szeretnék élni ugyanazt a kalandot, vagy szeretnék megteremteni sajátjukat a főhőssel. Vaianának göndör, fekete haja és sötétbarna szeme van, és hagyományos szigeti viseletet hord. Gyöngysor ékesíti nyakát, s kezét egy karkötő, amely könnyen levehető, és természetesen egy jellegzetes dísz - egy trópusi virág. A baba örömet okoz minden lánynak, aki szeretné követni Vaianát polinéziai kalandjai során. 

Főbb jellemzők:

  • A Vaiana meséből ismert baba
  • Hagyományos szigeti viselet kiegészítőkkel
  • Tökéletes kivitelezés
  • Mozgatható karok, lábak és fej
  • Cserélhető karkötők és virágok a hajában

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK rendeletében (2009. június 18.) a játékok biztonságáról szóló követelményeknek és minden jogi normának a cseh szabályozással összhangban. Természetesen van egy EK-megfelelőségi nyilatkozat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vaiana
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vaiana. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vaiano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vaiana. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vaiana.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ