Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Valentin napi kiegészítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Akár egy romantikus estét tervezel szerelmednek, akár egy vidám, nevetéssel és szórakozással teli ünneplést a barátaiddal, egy Valentin-napi parti az egyik legjobb módja a szerelem napjának megünneplésére. A stílusos dekorációktól kezdve az eredeti Valentin-napi ajándékokon át a szórakoztató játékokig, tippjeink és ötleteink vannak. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan kell kinéznie egy megfelelő Valentin-napi partinak, és milyen Valentin-napi ajándékot válassz a másik félnek.

Tovább

Mit jelent a Valentin nap?

A Valentin napot, más néven Szent Bálint-napot február 14-én ünneplik, és a szerelmesek ünnepének tartják. Ezen a napon az emberek virágot, édességet és valentinokat adnak egymásnak – apró jelképeket vagy üdvözlőlapokat, amelyek a szerelmet vagy a barátságot szimbolizálják. A Valentin nap alkalmat ad arra, hogy megünnepeljük a szerelem minden formáját, legyen az romantikus, baráti vagy családi.

i

Szent Valentin nap: a legenda az ókori Rómába nyúlik vissza

A Valentin nap gyökerei az ókori Rómába nyúlnak vissza, ahol ez a nap a termékenységi rituálékhoz kapcsolódott. Az évszázadok során a hagyomány megváltozott, és egyre inkább a partnerek közötti szerelem és csodálat kifejezésére összpontosít.

Milyen Valentin napi ajándékot válasszunk? Készülj fel a Valentin-napra

A Valentin nap mindenkinek szól, akár egyedülálló, akár párkapcsolatban él, ezért jól jöhet egy Valentin napi ajándék bárkinek. Ezen a napon a fő cél a szeretet és az öröm megosztása azokkal, akiket szeretsz. Fordítsd a figyelmet a valentin napi kellékekre, és tedd ezt a napot igazán felejthetetlenné. Ne feledkezz meg a kísérőprogramról sem, amely romantikus zenét, táncparkettet vagy akár filmvetítést is tartalmazhat, hogy a Valentin nap teljes legyen.

Nem tudod, mikor van Valentin-nap? A Valentin-napot évente február 14-én ünneplik az angolszász és más országokban.

Dobd fel ezt a napot Valentin napi kiegészítők segítségével

A dekorációk még romantikusabbá és személyesebbé teszik a Valentin-napot. Az igazán romantikus hangulat megteremtéséhez válaszd a szívekkel, virágokkal és meleg fényfüzérekkel díszített dekorációkat, amelyek varázslatos hangulatot kölcsönöznek. Lámpások vagy léggömbök is rendelkezésre állnak.

Valentin napi kiegészítők - a párnák díszítik az ágyat és a nappalit

A Valentin napi párnák romantikus motívumokkal vagy vicces feliratokkal tökéletes kiegészítői minden partinak. Ezek nemcsk valentin napi kellékek, hanem kényelmes támasztékként vagy szép ajándékként is szolgálhatnak a vendégek számára. A minták választéka széles, így mindenki megtalálja a sajátját.

Ajándékdobozok és csokrok nagyszerű Valentin napi kellékek

Az ajándékdobozok tele édességgel, kozmetikumokkal vagy apró figyelmességekkel tökéletes módja a szeretet vagy a barátság kifejezésére. Egy csokor, akár hagyományos friss virágból, akár eredeti cukorkákból vagy plüssállatokból készült, örömet szerez minden szívnek. A virágokból álló Valentin napi ajándékot minden nő imádni fogja.

A rózsából készült macik a plüssmackókat és a műrózsa csokrokat kombinálják

A rózsából készült macik nemcsak valentin napi kiegeszítők, hanem eredeti ajándékok is Valentin napra a kedvesednek. Egyedi megjelenésük első látásra megragadja a tekintetet, és maradandó emlékké válik. Ráadásul a műrózsa medvék nem fakulnak, így szépségük sokáig megmarad.


Plüss Squishmallows - Valentin napi ajándék szenvedélyes gyűjtőknek

A Squishmallow plüssfigura, puhasága és cukisága miatt népszerű Valentin-napi ajándék. A plüssfigurák aranyos figyelmességek lehetnek a vendégek számára, vagy egy fotófülke vicces valentin napi kelléke. Motívum- és méretválasztékuk lehetővé teszi, hogy mindenki számára kiválasztható legyen az ideális barát.

Plüss ajándékok Valentin napra: A plüssmackók kifejezik a szeretetet és a gyengédséget helyetted

A szerelem klasszikus szimbóluma a plüssmackó, amelyet nem szabad kihagyni a Valentin napi ajándékok közül. Ezek elhelyezhetők az egész térben, vagy figyelmességként is alkalmas. A mackók jó közérzetet keltenek, és szép emléket jelentenek egy szeretettel teli napra.

LEGO® építőkészlet Valentin napi ajándékként a rajongóknak

A romantikus témájú LEGO® a tökéletes Valentin-napi ajándék a lelkes építők számára, szórakoztató tevékenységet kínál pároknak és egyedülállóknak. A modellek, például szívek építése kellemes közös élmény lehet.


Az erotikus játékok pároknak nagyszerű Valentin napi ajándékok mindkettőtöknek

Az erotikus játékok Valentin napi ajándékként egy kis izgalmat és szórakozást kölcsönözhetnek. Ez egy módja annak, hogy elmélyítsük a partnerek közötti intim kapcsolatot, és felfedezzük a kölcsönös megértés új lehetőségeit. Ez egy nagyszerű Valentin-napi ajándék mindkét nem számára.


A legjobb Valentin napi ajándékok között kétségtelenül az édességek is szerepelnek

Az édességek minden Valentin napi parti elengedhetetlen részét képezik, és nagyszerű Valentin-napi ajándék. A csokoládészívek, marcipánrózsák vagy cupcake-ek édes ízt adnak az ünnepi asztalnak. Választhatsz egészségesebb lehetőségeket is, például friss gyümölcsöt vagy házi készítésű raw szeleteket.

Egészséges rágcsálnivalók: Valentin napi ajándék azoknak, akik figyelnek a diétájukra

A hagyományos édességek mellett kínálhatsz a vendégeknek egészséges nassolnivalókat. A diófélék, a szárított gyümölcsök vagy az étcsokoládé kiváló választás. Ez a Valentin napi ajándék nemcsak ízletes, hanem jót tesz a szervezetnek is, és stílusos Valentin napi csomagolásban tálalható.

A Valentin napon, mint minden más partin, nem nélkülözheted az italokat

A Valentin napon nem hiányozhat az italok széles választéka, beleértve az alkoholt is. A vörösbor, a pezsgő vagy az eredeti Valentin-koktélok megteremtik a megfelelő hangulatot, és segítenek felpezsdíteni a vérkeringést. De mindig gondoskodj arról, hogy legyen alkoholmentes alternatíva azok számára, akik nem isznak alkoholt.

!

Amikor alkoholt szolgálnak fel bármilyen társadalmi eseményen, beleértve a Valentin-napi partit is, fontos megjegyezni, hogy minden alkoholtartalmú ital legálisan elérhető 18 éven felüliek számára.


Mit válasszunk Valentin napi ajándékként egy férfinak? Óra, ruházat, de akár alkohol is

A Valentin napi ajándéknak egy férfi számára meg kell felelnie az érdeklődési körének és preferenciáinak, hogy személyes és átgondolt legyen. Ha okos ajándékokat keresel férfiaknak, íme néhány tipp, amelynek örülhet. Találsz itt például órákat, alkoholt, élményeket, de ruházatot és férfi kozmetikumokat is.

  • Egy stílusos óra nem csak egy praktikus kiegészítő, hanem az elegancia és a részletekre való odafigyelés szimbóluma is.
  • A palackozott alkohol, például a jó whisky, rum vagy gin nagyszerű ajándék lehet egy olyan férfi számára, aki szereti a minőségi alkoholt.
  • Egy minőségi ing, egy bőr öv vagy egy elegáns pénztárca olyan praktikus ajándékok, amelyeket a férfiak értékelnek a mindennapi viselethez.
  • Egy szakállápoló készlet, minőségi borotválkozási kiegészítők vagy egy exkluzív parfüm nagyszerű választás azoknak a férfiaknak, akiknek fontos a megjelenésük.
  • Az olyan élmények, mint a sportkocsikázás, a borkóstolás, a főzőtanfolyam vagy a tandem ejtőernyőzés felejthetetlen emlékeket kínálnak.

A Valentin napi ajándék lehet vicces is. Ha vicces Valentin napi ajándékokat keresel férfiaknak, próbálj neki zoknit vagy boxert venni vicces motívummal vagy közös fotóval. A ruházat mellett egy személyre szabott bögréhez vagy konyhai kötényhez is nyúlhatsz.

A Valentin napi ajándéknak egy nő számára meg kell mutatnia az egyediségét

A Valentin napi ajándékot egy nőnek úgy kell kiválasztani, hogy boldoggá tegye, örömet és egyfajta különlegességet nyújtson neki. Íme néhány tipp az ajándékokra vonatkozóan

  • Egy doboz minőségi csokoládé vagy kézzel készített édesség minden olyan nőnek örömet okoz, aki szereti az édes dolgokat.
  • Válassz egy olyan parfümöt, amelyet szeret, vagy adj neki egy új illatot, amelyet érdekesnek és csábítónak találhat.
  • Gyertyák, aromadiffúzorok, díszpárnák vagy művészeti tárgyak gyönyörű kiegészítői lehetnek otthonának.
  • A nyaklánc, a fülbevaló, a gyűrű vagy a karkötő a szerelem hagyományos szimbólumai. Válassz olyan darabot, amely illik az ő stílusához és személyiségéhez.
  • Egy ajándékutalvány egy spa, masszázs vagy wellness hétvégére két személyre nagyszerű módja annak, hogy örömet szerezzünk neki és egyúttal időt töltsünk együtt.
  • Válaszd a kedvenc virágait vagy egy romantikus színű csokrot. A tartós hatás érdekében választhatsz szárított virágokat vagy művirágcsokrot is.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO® Icons Vadvirág-csokor 10313 Szállításra kész > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 939 darab építőelem van
19 390 Ft

2.
LEGO® 40460 Rózsák Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 120 darab építőelem van
4 790 Ft

3.
LEGO® Icons 10328 Rózsacsokor Szállításra kész > 5 db
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok
20 890 Ft

Még több
53 termék
5,0 101×
LEGO® Icons 10328 Rózsacsokor
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10328
4,9 275×
LEGO® Icons Vadvirág-csokor 10313
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagban 939 darab építőelem van
19 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10313
4,9 134×
LEGO® 40460 Rózsák
LEGO - gyerek, ajánlott 8 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagolásban 120 darab építőelem van
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO40460
5,0 186×
LEGO® Icons Virágcsokor 10280
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 756 db építőelem van
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10280
Miffy Corduroy white 24 cm - Plüss Típusok
4,9 10×
Miffy Corduroy white 24 cm
Plüss - nyuszi, magassága 24 cm, ajánlott Újszülött kortól, Miffy tematika
6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif13161
Squishmallows Caedia, a tehén - 20 cm
Plüss Squishmallows - tehén, magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5315
5,0
Squishmallows Cascade, a teknős - 30 cm
Plüss Squishmallows - teknősbéka, magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5327
Miffy Corduroy dark pink 24 cm - Plüss Típusok
5,0
Miffy Corduroy dark pink 24 cm
Plüss - nyuszi, magassága 24 cm, ajánlott Újszülött kortól, Miffy tematika
6 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif13166
5,0
AMSCAN Konfettivel töltött lufi - vegyes színek, 6db
Lufi - felfújható, mérete 27,5 cm, konfettivel töltött, lufi/lufik a csomag része, felfújható szájjal, többszínű dizájn - 2 381,67 Ft/db
14 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz23229
5,0
Squishmallows Chip, a hód - 20 cm
Plüss Squishmallows - magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5311
4,8
Bellatex SZÍV - 42 × 48 cm - szívecskék
Párna - díszpárna, atipikus forma, méret 42 × 48 cm, töltőanyag poliészter, relaxációhoz, minta szív
4 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BLmisc1573
Squishmallows Atwater, a szörnyecske - 30 cm
Plüss Squishmallows - magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5322
Squishmallows Francine, a béka - 20 cm
Plüss Squishmallows - béka, magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5298
5,0
Squishmallows Whim, a lajhár - 20 cm
Plüss Squishmallows - lajhár, magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5313
4,6
SCAMP párna Colorful Heart
Párna - anatómiai, atipikus forma, méret 40 × 30 cm, töltőanyag poliészter, alkalmas kiságyba, minta szív
5 390 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3647
5,0 101×
LEGO® Icons 10328 Rózsacsokor
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok
19 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: LO10328
Squishmallows Francine, a béka - 30 cm
Plüss Squishmallows - béka, magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5317
Squishmallows Trinity, a triceratops - 20 cm
Plüss Squishmallows - magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5312
Squishmallows Niven, a tengerimalac - 20 cm
Plüss Squishmallows - magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5301
Squishmallows Samir, a bálna - 20 cm
Plüss Squishmallows - bálna, magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
5 090 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5306
Squishmallows Cascade, a teknős - 20 cm
Plüss Squishmallows - magassága 20 cm, ajánlott 3 éves kortól
4 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5308
5,0 186×
LEGO® Icons Virágcsokor 10280
LEGO - felnőtt, ajánlott 18 éves kortól, LEGO®️ Icons sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 756 db építőelem van
19 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10280
5,0
Squishmallows Braedon, a triceratops - 30 cm
Plüss Squishmallows - magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
8 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5319
4,6
SCAMP Párna Little Heart White Gray
Párna - anatómiai, atipikus forma, méret 40 × 30 cm, töltőanyag poliészter, alkalmas kiságyba, minta szív
5 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3645

Valentin napi kiegészítők

Valentin napi kiegészítők

A Valentin napi kiegészítők kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó valentin napi kiegészítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább valentin napi kiegészítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb valentin napi kiegészítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: valentin napi kiegészítők vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ