Akvizice ApF HU Shop roku

vidám vonat

Termékkatalógus
vidám vonat
Játék autó - méretei: 54 x 12,5 x 11 cm
Kód:  HRAa7985 Termékszám:  8000796066114

vidám vonat

A gyönyörű színekben pompázó vidám vonat a gyermekek örömére szolgál már a korai életkortól kezdődően. Egy aranyos mozdonyhoz két vonat van hozzákötve. Mivel minden él gondosan lekerekített játékokon és a játék nem tartalmaz apró alkatrészeket, így még a legkisebb gyerekek számára is megvásárolható. Gyakorolhatók a szükséges készségek a vonat kezelésére, szerelésére és mozgatására vonatkozóan. Később a játék, mint egy didaktikai eszközként is használható a színek azonosítására. A gyönyörű játék olasz gyártmányú és egyaránt alkalmas a fiúk és a lányok számára is. A minőségi műanyag ellenáll mindennemű leesésnek és folyó víz alatt lemosható. Szerezzen be olyan játékot a gyermekeinek, amellyel sokáig szórakoznak!

 A vonat tulajdonságai

  • Méretei: 54 × 12,5 × 11 cm
  • Színes
  • Magában foglalja a gőzmozdonyt és a két kocsit
  • Kemény műanyagból készült
  • Származási ország: Olaszország
  • Mosható

Megy a mozdony, füstöl a kéménye

A vonat játék évekig egyértelműen a legnépszerűbb gyermekjáték volt. A fiúk és az ifjú hölgyek is egyaránt nagyra értékelik. Ennek a játéknak minden gyerek szobában helye van és nem csak a gyerekek, hanem a szüleik és a nagyszüleik is élvezik. A vonat jelenti a gyermekek első találkozását a vonattal, amely a kis gyermekekre szabott és nem veszélyes a számukra. Játszon a gyerekeivel és mutassa meg nekik, hogyan kell a vonattal játszani!

 
 

Paraméterek

Hosszúság/mélység
54 cm Kész!
Szélesség
12,5 cm Kész!
Magasság
11 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
54 cm Kész!
Szélesség
12,5 cm Kész!
Magasság
11 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: vidám vonat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Veselý vlak. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si veselý vlak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte fröhlicher Zug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte fröhlicher Zug.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ