A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

World Life - Papagáj

Termékkatalógus
World Life - Papagáj
Építőjáték - 41 részes, 3 modell, ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Kód:  HRAa9401 Termékszám:  4716503072593

World Life - Papagáj

A gyerek építőjáték szórakoztató kihívást jelent fiúk és lányok számára egyaránt. Ezen túl sok változatban létezik. A kiváló minőségű Gigo World Life - Papagáj készletet fiatalabb gyermekeknek szánták (3 éves kortól), három modell építését teszi lehetővé. A csomag elsősorban egy papagáj anya és fia létrehozását teszi lehetővé, majd a kettő kombinációjából az apa is létrejöhet. Azonban, amennyiben a kis építők két készletet vásárolnak ugyanabból a sorozatból, több modell kiegészítésére is képesek lesznek. Jól jön hozzá a kiegészítő applikáció, melyet letöltve a gyermekek sok érdekes információt tudhatnak meg egyes állatokról egy mókás és interaktív játék során.

Megjegyzés: A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i játékok biztonságára vonatkozó biztonsági előírásainak és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen kap megfelelőségi nyilatkozatot.

Fő előnyei

  • Minőségi készlet (41 részes)  kisebb gyermekek (3 éves kortól)
  • A csomag csak három modellt tartalmaz
  • Lehetőség egy érdekes applikáció letöltésére

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: World Life - Papagáj
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si World Life - Papoušek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si World Life - Papoušek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte World Life - Papagei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte World Life - Papagei.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ