A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Világító tank

Termékkatalógus
Világító tank
5 2 értékelés
Játék autó - 14 cm
Kód:  HRAa8303 Termékszám:  8592117657144

Világító tank

Ezzel az egyedülálló erőteljes páncélozott járművel, melynek lánctalpa, tornya és ágyúja is van, minden gyermek a sereg egy kis tagjává válthat és beszállhat a hadjáratba. Az eredeti harckocsi jó minőségű fémből készült és rengeteg nagyszerű tulajdonsággal van ellátva. A 14 cm-es harckocsinak ágyúval felszerelt mozgatható tornya van. A tank hátrahúzható a lendkerekek segítségével valamint egyedi fény és hangjátékkal rendelkezik! Számos ismert parancsot képes lejátszani cseh nyelven.  A következőket hallhatod: "A parancsomra tölts!'', "Készülj a tüzelésre!", "Vonulj védekező állásba!". Most a kis harcosod harcolhat és legyőzheti az ellenségét. Ebben az egyedi harckocsi modellben minden kisfiú az örömét leli. 

Legfontosabb jellemzők

  • Eredeti és minőségi fém design
  • 14 cm-es harckocsi modell
  • Cseh nyelvű
  • Felhúzható
  • Villogó lámpák, forgatható torony ágyúval
  • Ajánlott 3 éves kortól 
  • Elemmel működtetett

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal. 

 

Paraméterek

Szín
Zöld Kész!
Hosszúság/mélység
14 cm Kész!

Tulajdonságok

Szín
Zöld Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
14 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Világító tank Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tank se světlem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tank so svetlom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tank se světlem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tank se světlem.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ