A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bigjigs kiegészítő ívek vasúti átjáróhoz 2pc

Termékkatalógus
Bigjigs kiegészítő ívek vasúti átjáróhoz 2pc
Vasútmodell kiegészítő -Ajánlott 3 éves kortól
Kód:  BGJ511 Termékszám:  691621092231

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bigjigs kiegészítő ívek vasúti átjáróhoz 2pc Megszűnt

Bigjigs kiegészítő ívek vasúti átjáróhoz 2pc

A Bigjigs egy angol cég, mely 1985-ben alakult, annak szenteli tevékenységét, hogy a csodálatos játékokat gyártson fából. A fő irányelvük a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség, a felhasznált anyagok.minősége és eredetisége.  Engedd, hogy elvarázsoljanak a természetes anyagből készült játék kiegészítők, és tudd meg, hogy milyen érzés igazi fa játékokkal játszani.

A Bigjigs Wood Train World valóban verhetetlen lehetoségeket kínál - használhatod a kreativitásodat és hozz létre egy vasúti világot, amelyről mindig álmodtál a fa kiegészítők használatával. A játékokat nem csak a gyermekek számára tervezték, hanem a vonatjátékok felnőtt szerelmeseinek is. A vonatok és az ebben a kiadásban szereplő összes játék tartozék kombinálható a piacon lévő egyéb márkájú termékekkel, így a többi alkatrész kiválasztása nem korlátozott.

Az eredeti ívelt kétoldalú vasúti kereszteződés számára szolgál tartozékul. Ez nagyszerű kiegészítő lehet a saját vasúti világodhoz.

Műszaki adatok:

Tartozék:
Ívek vasúti átjáróhoz 2 db

Ajánlott kor:
3 év

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs kiegészítő ívek vasúti átjáróhoz 2pc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Obloukový železniční přejezd 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bigjigs Obloukový železniční přejezd 2ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigjigs Obloukový železniční přejezd 2ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigjigs Obloukový železniční přejezd 2ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ