30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bigjigs Kő vasúti alagút

Termékkatalógus
Bigjigs Kő vasúti alagút
4,8 6 értékelés
Vasútmodell kiegészítő - ajánlott 3 éves kortól
4 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BGJ508 Termékszám:  691621091203
Bigjigs Kő vasúti alagút 4 690 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Bigjigs Kő vasúti alagút

Bigjigs egy 1985-ben alakult angol cég, amely a legcsodálatosabb fajátékok elkészítésének szenteli tevékenységét. A cég mindig szem előtt tartja a vevői elégedettséget és fő értékei közé tartozik a megalkuvást nem ismerő elkötelezettség, hogy mindig minőségi és eredeti anyagokat használjanak fel termékeikhez. Engedd, hogy elvarázsoljonanak a természetes anyagok, és tudd meg, mi az - igazán jót akkor játszol, ha fával játszol. 

A Bigjigs favonatainak világa igazán végtelen lehetőséget kínál- használd a kreativitásodat és a különböző vasúti pálya szettekkel, építs egy olyan vasúti viágot, amelyről mindig is álmodtál. A játékokat nem csak a gyermekeknek, hanem a vonatok szenvedélyes szerelmeseinek is tervezték. A legtöbb fából készült útszerkezet játékok összekapcsolhatóak a Bigjigs vasúttal, így szabadon variálhatóak a szettek és az egyéb alkatrészek.

A kő vasúti alagút lesz az alapköve minden általad épített  vasút pályának és annak kiterjesztésének. Az alagút sok színes kiegészítővel van ellátva.

Műszaki adatok:

Téma:
Kő vasúti alagút

Méretek:
13 x 17 x 13 cm

Ajánlott kor:
3 év

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs Kő vasúti alagút Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Kamenný železniční tunel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bigjigs Kamenný železničný tunel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigjigs Eisenbahntunnel aus Steinen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigjigs Eisenbahntunnel aus Steinen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ