Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Volkswagen Amarok fehér elektromos autó gyerekeknek

Termékkatalógus
Volkswagen Amarok fehér elektromos autó gyerekeknek
Elektromos autó gyerekeknek - akkumulátoros, távirányítás 2,4GHz-en, EVA kerekek, széles, kárpitozott ülés, USB, 4 motorral
Kód:  HRAif7091 Termékszám:  8586019940558
Volkswagen Amarok fehér elektromos autó gyerekeknek Megszűnt

Volkswagen Amarok fehér elektromos autó gyerekeknek

Ez minden kisfiú álma! A fehér színű Volkswagen Amarok egy valódi autó valósághű utánzata, valódi jellemzőkkel és nagyszerű tulajdonságokkal. Így még a legkisebbek is átélhetik az autóvezetés élményét. Helyezkedj el a széles, kényelmes bőr ülésen, kapcsold be a biztonsági öveket, nyomd meg a pedált, és az autó máris zökkenőmentesen vág neki a kalandoknak. Négy motor gondoskodik az összkerékmeghajtásról, és képes még a nehezebb terepen való működésre is a magas alvázának köszönhetően, hiszen a Volkswagen Amarok modellje eredetileg erre készült. Az elektromos autó három előremeneti és egy hátrameneti sebességet kínál. A szülők a távvezérlő segítségével szabályozhatják a járművezetési sebességet. A puha EVA kerekek biztosítják a sima és csendes közlekedést. Az autó hanghatásokkal, lámpával, USB-vel és még számos más tulajdonsággal érkezik. 

A Volkswagen Amarok fehér autó legfontosabb jellemzői

  • Összkerékmeghajtású, négykerekű elektromos teherautó gyermekeknek
  • A valódi Volkswagen Amarok modell tökéletes miniatűr verziója
  • Magasra szerelt alváz és felfüggesztett tengelyek a talajegyenlőtlenség és a pocsolyák közti könnyű közlekedéshez
  • Működő lámpák és autókürt, háttérvilágítású műszerfal
  • Könnyen elindítható a nyomógombbal és a sebességszabályozó karral
  • A fehér Volkswagen Amarok járművét négy 35 W-os motor hajtja
  • Az autó 3-7 km / h-s sebességgel halad, három előremeneti és egy hátrameneti módot kínál
  • Az autó sebességét távvezérléssel irányíthatod a STOP funkcióval
  • Sima, rángatózás nélküli indulás
  • Lágy polimer EVA kerekek a sima és csendes közlekedéshez
  • Nagyméretű belső tér csomagtartóval, alkalmas a nagyobb gyermekek számára is
  • Nagyszerű felszereltség SD kártyanyílás vagy USB nyílás formájában
  • Adapterrel érkezik töltöttség szintjelzővel
  • Ideális 3-8 éves korú gyermekeknek

Volkswagen Amarok nagyszerű felszereltséggel

Azért, mert ez a modell egy gyermekek számára tervezett elektromos autó még nem jelenti azt, hogy nem büszkélkedhet kiváló felszereltséggel. A gyerekek bizonyára hamar megkedvelik majd a nagyméretű kényelmes bőrüléseket, a rakodóteret, a funkcionális első és hátsó lámpákat, a számos kezelőszervet és a háttérvilágítású műszerfalat, így egy valódi autóban érezhetik magukat. A fehér Volkswagen Amarok megannyi szórakozást kínál az autókürtöt vezérlő gombokkal és az általad választott zene lejátszásával, amelyet az USB-ről vagy az SD kártyáról lehet lejátszani. A kormánykeréken gombokat is találhatsz a hanghatások és a hangerő szabályozására is, amely funkciók a kormánykeréken kapcsolhatók be. 

A biztonság az első

A fehér Volkswagen Amarok elektromos autóval nem szükséges amiatt aggódnod, hogy a gyermeked önállóan vezet, felborul az autóval vagy esetleg váratlanul irányt vált. A 2,4 GHz-es távirányítóval teljes mértékben irányításod alatt tarthatod a modellt. Könnyedén beállíthatod és szabályozhatod a Volkswagen Amarok gépkocsi sebességét vezetés közben, vagy bármikor leállíthatod azt szükség esetén a STOP funkcióval. Természetesen biztonsági övek is rendelkezésre állnak. 

Töltsd fel a Volkswagen Amarok modelljét és már indulhatsz is! 

A négy 35W-os motort kényelmesen, körülbelül 5-8 óra alatt töltheted fel a mellékelt 12 V-os adapterrel, amely töltöttség szintjelzővel is rendelkezik.  3-7 km / h-s sebességgel az autó üzemideje körülbelül 2 óra, amely függ a gyermek súlyától és az alkalmazott tereptől is. A Volkswagen Amarok autó nem igényel különösebb karbantartást, kivéve az esetenkénti tisztítást.

Méretek:
130 × 75 × 55 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Volkswagen Amarok fehér elektromos autó gyerekeknek
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Volkswagen Amarok bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Volkswagen Amarok biele.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ