Shop roku Akvizice ApF HU

Volkswagen Amarok - lakkfekete

Termékkatalógus
Volkswagen Amarok - lakkfekete
Elektromos autó gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAif7093 Termékszám:  8586019940572

Volkswagen Amarok - lakkfekete

Valóra vált minden kisfiú álma! A lakkfekete Volkswagen Amarok hű másolata az igazi autónak, annak valódi jellemzőivel és részleteivel. Így a kis autósok a vezetés valódi érzését élhetik át. Csak kényelmesen beül a széles bőr ülésre, bekapcsolja a biztonsági övet, lenyomja a pedált, és már indulhat is a kalandra az autóval. Négy motor gondoskodik az összkerékmeghajtásról, így elboldogul még a nehezebb tereppel is, amelyre a magasasított alvázú Volkswagen Amarok készült. Az elektromos autó előre menetben három sebességfokozatba, illetve hátramenetbe kapcsolható. A szülők a távvezérlő segítségével szabályozhatják a sebességet. A puha EVA kerekek biztosítják a zökkenőmentes és csendes utazást. Hanghatások, fények, USB és még sok egyéb teszi teljessé az élményt.

A lakkfekete Volkswagen Amarok legfontosabb jellemzői

  • Összkerékmeghajtású, négykerekű játék pick-up
  • Volkswagen Amarok tökéletes miniatűr másolata
  • Magasított alváz és felfüggesztés az egyenlőtlen terep és pocsolyák könnyű leküzdéséhez
  • Fények, duda, háttérvilágítású műszerfal
  • Könnyen elindítható a nyomógombbal és a gázpedállal
  • Négy 35 W-os motor
  •  3-7 km / h sebesség, 3 előre- és 1 hátramenet fokozat
  • Az autó sebessége távvezérléssel szabályozható a STOP funkcióval
  • Zökkenőmentes elindulás 
  • Lágy polimer EVA kerekek a sima és csendes utazáshoz
  • Tágas beltér, nagyobb gyermekek számára is alkalmas
  • SD kártya, USB slot 
  • Akkumulátortöltő adapterrel
  • 3-8 éves gyermekek számára ajánlott

Nagy felszereltségű Volkswagen Amarok 

Az, hogy ez egy gyermekek számára készült elektromos autó, nem jelenti azt, hogy nem teljesen felszerelt. A gyerekek örömüket lelik majd nagy kényelmes bőrülésben, a tágas raktérben, működő első és hátsó lámpákban, a különböző kezelőszervekben és a háttérvilágítású műszerfalban, hiszen így valódi autóban érezhetik magukat. A lakkfekete Volkswagen Amarok számos szórakozási lehetőséget nyújt a duda illetve az USB vagy SD kártyáról választható zenelejátszásnak köszönhetően. Hang és effektek hangerőszabályzó funkciói a kormánykerékről vezérelhetők. 

Első a biztonság 

A lakkfekete Volkswagen Amarok elektromos autónál nem kell aggódnod, hogy a gyerkőc csak úgy elindul, ütközik, vagy váratlanul irányt változtat. A 2,4 GHz-es távirányítóval teljes mértékben vezérelheted. Egyszerűen szabályozhatod a gépkocsi sebességét menet közben, vagy szükség esetén le is állíthatod a STOP funkcióval. Természetesen biztonsági övek is vannak az autóban. 

Töltsd fel és indulás!

A négy 12V 35W-os motort 5-8 óra alatt egyszerűen feltöltheted a mellékelt adapterrel és kijelzővel.   3-7 km / óra sebesség mellett, az autó körülbelül 2 órán keresztül működőképes súlytól és a tereptől függően. A Volkswagen Amarok autó nem igényel karbantartást, csak némi tisztítást alkalmanként.

Méret:
130 × 75 × 55 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Volkswagen Amarok - lakkfekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Volkswagen Amarok lakovaný černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Volkswagen Amarok čierne – lak.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ