A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Wader Közepes méretű billencs, zöld

Termékkatalógus
Wader Közepes méretű billencs, zöld
Játék autó - billencs, 36 cm
Kód:  HRAif3376 Termékszám:  5900694321014 Gyártó honlapja:
Wader Közepes méretű billencs, zöld Megszűnt

Wader Közepes méretű billencs, zöld

Ez a közepes méretű, billenőplatós zöld dömper a Wadertől minden fiút lázba hoz, aki szeret autókkal játszani. Az autó billenőplatója teljesen működőképes, így bármilyen anyagot - például homokot vagy földet - bele lehet pakolni a raktérbe. A billenőplató biztonsági zárral van ellátva, amely védelmet nyújt a rakomány véletlen kiömlése ellen, így aztán semmi nem állhat az építkezésre szállítás útjában! A billencs kiváló minőségű műanyagból készült, mely garantálja tartósságát. A játék természetesen teljesen biztonságos, az alkalmazott műanyagok nem ártalmasak az egészségre. Az autón van egy praktikus fogantyú, így a gyerek könnyen magával viheti a homokozóba.

Főbb jellemzők

  • Közepes méretű műanyag dömper a Wadertől
  • Működőképes billenőplatóval rendelkezik, amely a rakomány véletlen kiömlése elleni védelemmel van ellátva
  • Praktikus fogantyú a könnyű hordozhatóságért
  • Biztonságos, egészségre nem ártalmas műanyagok
  • 12 hónapos kortól ajánlott
  • Dobozos csomagolás

Méret:
36 cm

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Hosszúság/mélység
36 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
36 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wader Közepes méretű billencs, zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wader Middle Truck sklápěč zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Auto Wader Middle Truck sklápač zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto Wader Middle Truck Kipper Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto Wader Middle Truck Kipper Grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ