A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Wader - Super Truck tűzoltóautó

Termékkatalógus
Wader - Super Truck tűzoltóautó
Játék autó - 77 cm,3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa4920 Termékszám:  5900694365704

Wader - Super Truck tűzoltóautó

Jó minőségű műanyag tűzoltóautó létrával, amelynek alakja és anyaga is jól kimunkált, mint egy igazi tűzoltóautónak. Bizonyára értékelni fogja a kihúzható létrát. Ha a rejtett tartályt megtölti vízzel, akkor a beépített tömlőn keresztül locsolhatja is a tüzet. A tűzoltókocsi rendkívül erős és jó minőségű műanyagból készült. Ezzel a modellel a gyerekek nagyon jól szórakozhatnak és különösen boldoggá teheti a tűzoltás szerelmeseit. 

Fő előnyök:

  • Anyag: Kiváló minőségű, erős műanyag
  • Tolólétra
  • Fel lehet tölteni vízzel
  • Méretek: 77,5 × 28 × 20 cm

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Hosszúság/mélység
77,5 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
20 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
77,5 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
20 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wader - Super Truck tűzoltóautó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wader - Super Truck Hasiči. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Auto Super Truck - Hasiči. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wader - Super Truck Fire. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wader - Super Truck Fire.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ