Wonder Workshop Xilofon

Termékkatalógus
Wonder Workshop Xilofon
Robot kiegészítő - Dash, a robot nem tartozék
Kód:  HRAjd1548 Termékszám:  857793005022

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Wonder Workshop Xilofon

Van egy Wonder Workshop Dash robotod? Fedezd fel a további bővítési lehetőségeket és vedd meg a Dash xilofont. Ennek a kiegészítőnek a segítségével a robotod le tud játszani néhány előre beprogramozott zeneszámot, de akár te magad is írhatsz dallamokat. A robot könnyen programozható közvetlenül iOS vagy Android okostelefonról. Az okostelefon a robot távirányítójaként használható. A termék kiváló minőségű és tartós műanyagból készült, hogy a nagyobb igénybevétellel is megbirkózzon. Természetesen egészségre nem ártalmas anyagból készült. A gyerekeknek minden bizonnyal első pillantásra megtetszik majd a xilofon élénk színe. A Wonder Workshop Xilofon készlet csak a kiegészítőket tartalmazza, a robot nem része a csomagnak, ezt külön kell megvásárolni.

A Wonder Workshop Xilofon - Dash legfontosabb jellemzői

  • A Wonder Workshop kiegészítő készlet a Dash robottal kompatibilis kiegészítőket tartalmaz
  • A robot közvetlenül iOS vagy Android okostelefonról programozható és irányítható
  • Előre beprogramozott dallamok lejátszása
  • Saját dallamokat is összeállíthatsz
  • A robotot a készlet nem tartalmazza
  • Kiváló minőségű anyagból készült

Üzemeld be a Wonder Workshop Xilofon - Dash kiegészítőt

A Wonder Workshop Xilofon Dash kiegészítőt nagyon könnyű üzembe helyezni. Egyszerűen vedd ki a dobozból és rögzítsd a kiegészítőt a robotra a csatlakozó elemek segítségével. A robot bal oldalához csatlakoztatható az ütő a rögzítőgyűrű segítségével. Ezután futtathatsz egy alkalmazást, amely lépésről lépésre bemutatja a robot beállításait és a hangolási lehetőségeket. Már kezdődhet is a véget nem érő játék.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Wonder Workshop Xilofon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wonder Workshop Xylofon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Wonder Workshop Xylofon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wonder Workshop Xylofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wonder Workshop Xylofon.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ