A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Woody formaválogató kirakó - ház és nap

Termékkatalógus
Woody formaválogató kirakó - ház és nap
Készségfejlesztő játék - 2 éves kortól ajánlott, a tábla mérete 14,5 x 14,5 cm
Kód:  HRAa8121 Termékszám:  8591864911455

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Woody formaválogató kirakó - ház és nap Megszűnt

Woody formaválogató kirakó - ház és nap

Vezesd be kisbabádat a játékok lenyűgöző világába, ahol semmi sem lehetetlen, és ahol az álmok valóra válnak. Nem csak remekül fog szórakozni, hanem rengeteget tanul is, miközben olyan tapasztalatokra tesz szert, amelyek nagymértékben segítik egészséges, természetes fejlődését. A Woody didaktikai játékai fejlesztik a logikus gondolkodást és a képzelőerőt. A játék négy különböző formát tartalmaz (ház, fa, busz, nap), melyek vidám színekben pompáznak. Mindegyik három részből áll, ezeket kell a fakeretbe illeszteni. A formák keretbe helyezésével a gyermekek megtanulják felismerni a színeket és a formákat, és új szavakat tanulnak. 

Legfontosabb jellemzők

  • Oktató-fejlesztő játék
  • Színes didaktikai játék
  • Gyakoroltatja a színek és a formák felismerését, új szavakat tanít
  • Fejleszti a logikus gondolkodást és a képzelőerőt
  • 2 éves kortól ajánlott
  • Mérete 14,5 x 14,5 cm

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Woody formaválogató kirakó - ház és nap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Destička s puzzle- tvary "Slunce domova". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Woody Plate s Puzzle – tvary "Slnko domova". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woody Plate mit Puzzle-Formen "The Sun of Home". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woody Plate mit Puzzle-Formen "The Sun of Home".
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ