Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Woody Maxiponk

Termékkatalógus
Woody Maxiponk
Készségfejlesztő játék - fa, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRA736n Termékszám:  8591864908769

Woody Maxiponk

A nagy Woody szerszámkészlet szerszámokat, csavarokat és más eszközöket tartalmaz, amelyekre a kis barkácsnak biztosan szüksége lesz ahhoz, hogy nagyszerű ötleteket valósítson meg! Soha nem tudhatod, hogy neki éppen mi a jó...
A WOODY cég fából készült játékok gyártásával foglalkozik. A WOODY termékek a magas színvonal és biztonság mellett nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekek motoros, pedagógiai és pszichológiai fejlődésére is a különböző növekedési periódusokban. A WOODY gyűjtemény nagy részét a Cseh Köztársaságban gyártják. Minden játékot a legmagasabb nemzetközi szabványnak megfelelően tesztelnek, és a legtöbb játékot a "SAFE TOYS" (biztonságos játékok) program tartalmazza. Ez a program garantálja a legmagasabb biztonsági garanciát az eladott áruk folyamatos és rendszeres ellenőrzésével.


Ajánlott életkor:
3 éves kortól

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Woody Maxiponk
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Maxiponk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woody Maxiponk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woody Maxiponk.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ