A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Xiro Xplorer V + tartalék akkumulátor (1db)

Termékkatalógus
Xiro Xplorer V + tartalék akkumulátor (1db)
Drón - HD kamera, videót Wi-Fi továbbítja, adó frekvenciája 5,8GHz, 2db 5200mAh akkumulátor, hatótávolság 500 m, repülési idő 25 perc
Kód:  HRAa8079 Termékszám:  6936880960780

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Xiro Xplorer V + tartalék akkumulátor (1db)

Fedezze fel az égen

Quadcopter Xiro Xplorer egy erős repülőgép beépített GPS és a kamera képes rögzíteni HD video és 12 megapixeles fotók. Kiváló minőségű műanyagok adja merevség és ellenállás és összetéveszthetetlen futurisztikus design. Kivételes szilárdság és stabilitás a repülés közben, és célja minden pilóta 14 éves.

futurisztikus design

Vonzó design és a karcsú váz éles vonalak figyelmet az első pillantásra. Innovatív moduláris felépítés lehetővé teszi az egyszerű telepítést és karbantartást.

A végső tapasztalat repülő precíz vezérlés

Xiro Xplorer repülőgép fog egy csomó szórakoztató kültéren és beltéren. Ez gyors és egy fejlett stabilizáló rendszer jellemzi stabil repülést minden tengelyen.Megkülönböztető formák stabilitás növelése a levegőben, és intelligens rendszer biztosítja a maximális irányítást a drone. Beépített nagy kapacitású akkumulátor akár 25 percnyi repülési idő. Praktikus funkciók rezgő vezető értesíti, ha a töltöttségi szint megközelíti a minimum.

intelligens vezérlés

Által üzemeltetett kétirányú hatcsatornás adó frekvenciája 5,8 GHz. Ez biztosítja a kényelem és intuitív visszajelzést. Dron működik három mód, az első üzemmód a kezdőknek, akik most ismerik Quadcopter. Ebben az üzemmódban a sebesség, távolság és magasság korlátozott kockázatának minimalizálása érdekében a kontroll elvesztése modell. Más módokban az értékek magasabbak.

Automata gomb

Megkönnyítik vezérlőgombok, amelyek aktiválják az a légi jármű egy előre meghatározott manőverek. Nyomda automata felszállás / leszállás (Auto Take-Off / Landing) és a drone elindul, nyomja meg ismét, majd magát a földeket. Return Home funkció okozza, hogy a gép automatikusan visszatér a kiindulási pont és a földeket.

Közvetlen transzfer kamera

Alkalmazásokat a mobil eszközökre XIRO intuitív és könnyen használható. Előnézetét jeleníti meg a képet valós időben, akkor tudja használni, hogy szerkeszteni fotók és videók, és könnyedén megoszthatja azokat barátaival az interneten.

Válasszon ki egy tárgy vagy személy az alkalmazás meg szeretné nézni és ez drone oblétávat vagy őt repült neki forgatás minden oldalról. Segítségével akár 16 pontot Quadcopter alakít ki az útvonalat, akkor megadhatjuk a módját, és átadják a repülőgép. A felvétel tárolása a microSD kártyát.

HD kamera

Kap az egyedi képek a környéken származó láthatatlan szögekből és perspektívák. Gömbcsuklós három tengely kiküszöböli rezgés okozta rezgés a gépet, és kapsz HD videó és 12 megapixeles képeket.

A csomag tartalma:
Quadcopter Xiro Xplorer
Adó 5,8 GHz
14Mpx egy 3-tengelyes kamera gömbcsuklós rezgéscsillapító
Akkumulátor Li-Pol, 5200 mAh
intelligens töltő
AC adapter
Állítsa be a tartalék hajócsavar
Micro USB kábel
utasítás

Paraméterek

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!
Max. videófelbontás
HD (1280 × 720) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!
A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!

Repülés

Vezérlés
Távirányítóval Kész!
Repülési funkciók
GPS Kész!

Kamera

Max. videófelbontás
HD (1280 × 720) Kész!
Kamera funkciói
Képstabilizátor, Online átvitel Kész!

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa
Li-pol Kész!
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma
1 db Kész!
Töltési idő
50 perc Kész!
Távirányítóban lévő elemek típusa
Li-pol Kész!
Távirányítóban lévő elemek száma
1 db Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Drón, Akkumulátor a drónhoz, Akkumulátor a vezérlőhöz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiro Xplorer V + tartalék akkumulátor (1db) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiro Xplorer V + náhradní baterie (1ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiro Xplorer V + Ersatzbatterie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiro Xplorer V + Ersatzbatterie.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ