A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Xyloba Piccolino

Termékkatalógus
Xyloba Piccolino
Golyópálya - fa, 25 darabos, téma zene, hangeffektek, ajánlott 5 éves kortól
Kód:  HRAjd1680 Termékszám:  7640148077484 Gyártó honlapja:

Xyloba Piccolino

Szereted az építőkészletek nyújtotta kihívásokat? Szerezd be a Xylobot golyópályát. Az építőkészlet korlátlan lehetőségeket kínál az összeállításra. Ráadásul nemcsak építők, hanem zeneszerzők is értékelni fogják. A Xyloba építőkészlet hangot adó lapokat tartalmaz, amelyek különböző hangokat adnak ki, amikor a golyó beléjük ütközik, és ezzel zene jön létre. A mellékelt útmutató alapján is építhetsz és komponálhatsz, de saját zenét is szerezhetsz. A sínek eltérő hosszúságúak, így meghatározzák a szerzemény ritmusát. A játék mind a kisgyermekeket, mind a felnőtteket elszórakoztatja. A kombinációk korlátlan lehetőségeinek köszönhetően a játékot soha nem unjátok meg. Az építőkészlet bővíthető és kombinálható más Xyloba készletekkel.

A Xyloba Piccolino golyópálya fő jellemzői

  • Xyloba golyópálya hanghatásokkal
  • Korlátlan építési lehetőségek
  • Hangot adó lapokat tartalmaz
  • Összeállíthatod a mellékelt útmutató alapján vagy szerezhetsz saját zenét
  • A különböző hosszú sínek határozzák meg a ritmust
  • Bővíthető és kombinálható más Xyloba építőkészletekkel
  • A Piccolino 4 hangot, 25 építőelemet tartalmaz

Xyloba Piccolino

A Xyloba Piccolino 4 hangot tartalmaz - c, d, e, g. 4 hangot adó lapot találsz. A készlet összesen 25 építőelemet tartalmaz. 2 hanghosszúság van benne. Egyszerű dallamok építésére alkalmas.

Végtelen lehetőségek a Xyloba építőkészlettel

A Xyloba egy építőkészlet rendszer, az egyes részek könnyen kombinálhatók és bővíthetők. Az építőkészletnek köszönhetően a  gyerekek megdolgoztathatják a motoros képességeiket, a képzeletüket és saját zenét is szerezhetnek. Láthatóvá tehetik a zenét. Az egyes építőkészletek egyesítésével magas építményeket hozhatsz létre. A fa elemeket Svájcban gyártották, és bükkfából készültek. Kézzel és precízen készülnek, az egyes elemek kellemes hangot adnak ki.

Paraméterek

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!
Anyag
Fa Kész!
Darabszám
25 db Kész!
Tulajdonságok
Hangeffektek Kész!
Téma
Zene Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
5 éves kortól Kész!

Építőkészlet és puzzle

Anyag
Fa Kész!
Darabszám
25 db Kész!
Tulajdonságok
Hangeffektek Kész!
Téma
Zene Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xyloba Piccolino Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xyloba Piccolino – hudební kuličková dráha. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xyloba Piccolino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xyloba Piccolino.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ