Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yoyo N8 - Dare to do bronz jojó

Termékkatalógus
Yoyo N8 - Dare to do bronz jojó
Jojó - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5565d Termékszám:  ASRT8592190108809

Yoyo N8 - Dare to do bronz jojó

Ki ne ismerné a jojót, azt a játékot, amely több generáción keresztül is igazán menőnek számított? A Yoyo N8 nagyon hasonlít ehhez a klasszikus játékhoz. Fémből készült, ezért gyermekek számára csak nyolc éves kortól kezdve ajánlott. A fémből készült jojó két egyforma nagyságú fémlemezből készült, központi tengelye köré egy erős pamut madzag van tekerve, hurokkal a végén. A hurkon át kell dugni az ujjat, ezután már szabályozhatja is a lefelé eső jojó gyorsaságát a madzag segítségével. Amennyiben a jojót nagyobb erővel rándítja meg, pontosan abban a pillanatban, amikor az a madzag végén van, a jojó felgyorsul. Ajándékozzon gyermekének egy olyan játékot, amely sosem megy ki a divatból, és amely már több generáció óta szórakoztat!

A Yoyo N8 tulajdonságai

  • fémből készült
  • a játék méretei 4,5 x 4 cm
  • a madzag anyaga erős pamutból készült
  • bronz színű
  • gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott
  • mechanikusan mozog a kéz mozgásának segítségével
  • otthoni és szabadtéri játszásra is alkalmas

Rengeteg szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

Ez a játék, amelyet egyszerűen elrejthet akár a zsebében is, nagyszerű szórakozást biztosít gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Már több generáció tagjai próbálják túlszárnyalni a többiek rekordjait, s így ez az egyszerű játék hosszú órákra kiváló szórakozást nyújt. Gyermekének vehet egy darab jojót, de amennyiben két gyermeket nevel, biztos lehet abban, hogy hamarosan egy újabb jojót fog kelleni vásárolnia. Amennyiben két jojó áll rendelkezésére, rengeteg érdekes játékot és versenyt is ki tud találni. Adjon gyermekeinek lehetőséget arra, hogy egy olyan játékkal játszhassanak, amellyel évek hosszú során keresztül rengeteg gyermek és felnőtt is játszott.

Aki játszik, nem őrült...

Adja meg a gyermekének a lehetőséget, hogy a technológia vívmányai nélkül játszhasson! Rendezzen családi versenyt, és versenyezzenek, ki tudja hosszabb ideig mozgásban tartani a jojót. A játékszabályokon lehet változtatni is - például úgy, hogy nehezíti a feltételeket - egy lábon állással, ugrálással, vagy azzal, hogy másik kezével egyéb tevékenységet kell folytatnia. Jojózás közben fel is sorolhatja a fővárosokat, országokat, virágokat, várakat, kastélyokat. A lényeg az, hogy kezén kívül a fejét is elfoglalja. Meglátja, hogy ez nem is annyira egyszerű, mint ahogyan elsőre tűnik, és valószínű, hogy gyermekei legyőzik Önt ebben a játékban. Adjon esélyt ennek a játéknak, amely kellemesen fogja szórakoztatni az egész családot! 

 

Paraméterek

Játékosok minimum száma
1 Kész!

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma
1 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yoyo N8 - Dare to do bronz jojó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yoyo N8 - Dare to do bronzové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yoyo N8 – Dare to do bronzové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yoyo N8 - Dare to do bronzové. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yoyo N8 - Dare to do bronzové.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ