A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 MPLA317262

Yoyo N8 - Dare to do - kék

Termékkatalógus
Yoyo N8 - Dare to do - kék
Jojó - Ajánlott: 8 éves kortól
Kód:  HRAa5565b Termékszám:  ASRT8592190108809

Yoyo N8 - Dare to do - kék

Ki ne ismerné a jojó játékot, amely már több generáción keresztül ismert volt? A Yoyo N8 hasonló a klasszikus jojó játékhoz. Fémből készült, és min. 8 éves kortól ajánlott. A jojó két egyenlő méretű és tömegű lemezből áll, amelynek a közepén egy tengely található, amelyre pamut van feltekerve, csomóval a végén. A hurkot az ujjad végére húzhatod a jobb irányíthatóság érdekében. A jojót elengedve a tengelyről lecsavarodik a pamut, és ha a megfelelő időpontban rántod meg a huroknál fogva, a jojód felgyorsul, majd pedig újra leesik. Válaszd ezt a jojó játékot a gyermeked számára, és biztos lehetsz benne hogy nem fog unatkozni, ill. jó szórakozást nyújt majd, generációkon keresztül!

A Yoyo N8 főbb tulajdonságai

  • Fémből készült
  • Mérete: 4,5 x 4 cm
  • A cérna erős, strapabíró pamutból készült
  • Kék színű
  • Ajánlott: 8 éves kortól
  • Egyszerűen mozgatható, kézzel
  • Tökéletes otthoni, és kültéri használatra is

Kiváló szórakozás gyerekeknek, és felnőtteknek egyaránt

Egy olyan játék, amely egyszerűen elfér a zsebedben, tökéletes forrása a szórakozásnak, gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Az emberek immáron generációk óta próbálják megdönteni a rekordokat ezzel az egyszerű játékkal, akár órákon keresztül is. Válaszd ezt a játékot a gyermeked számára, de ügyelj arra, hogy ha több gyermeked van, több Yoyo vásárlása is szükségessé válik majd. Ha már több mint egy Yoyo játékod van, egyszerűen szervezhetsz versenyeket, vagy egyéb érdekes feladatokat. Válaszd ezt a játékot, amelyet már számos más felnőtt és gyermek egyaránt tesztelt, generációkon keresztül!

Aki ezzel játszik, rosszat nem tehet...

Add meg a lehetőséget a gyermekeid számára hogy egy szórakoztató, és egyszerű játékkal játszhassanak! Szervezz családi versenyeket, kiderül hogy ki éri el a legnagyobb rekordot. Szabadon választható az, hogy hogyan nehezítenéd meg a játékot - lehetőség van egy lábon való állásra, ugrálásra, stb. - Szinte bármilyen nehezítést, és extra feladatot kitalálhatsz, pl. városok, virágok, stb. felsorolását játék közben, hamar rájössz majd, hogy nem olyan egyszerű a játék, mint ahogy az látszik, és az is lehetséges, hogy képes leszel legyőzni a gyerekeket. Adj esélyt ennek az egyszerű, de annál inkább szórakoztatóbb játéknak, amely rendkívül hangulatos az egész család számára!

 

Paraméterek

Játékosok minimum száma
1 Kész!

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma
1 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yoyo N8 - Dare to do - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yoyo N8 - Dare to do modré. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yoyo N8 – Dare to do modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yoyo N8 - Dare to do modré. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yoyo N8 - Dare to do modré.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ