Zenélő álomfogó

Termékkatalógus
Zenélő álomfogó
Babakocsira rögzíthető játék - méretek: 35 cm, bio-pamutból és újrahasznosított poliészterből, születéstől alkalmas
Kód:  HRAif8923 Termékszám:  4260486842693

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Zenélő álomfogó

A felfüggeszthető Zenélő álomfogó játék örömet szerez minden gyermeknek az alvás során, egészen újszülött kortól, és minden szülőnek is, hiszen nyugodt alvást biztosít. Az álomfogó 100% -os indiai bio-pamutból készült, amelyet természetes gumiból vonnak ki és dolgoznak fel Sri Lankán. Minden rossz álmot elkap, Johannes Brahms nyugtató altatódalát játssza. A töltőanyag újrahasznosított PET palackokból áll, ezáltal a Kikadu termékek segítenek az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésében. A természetes töltőanyagokkal ellentétben ez a műanyag nem olvad meg és változtat formát a nem megfelelő szárítás miatt. 

A felakasztható Zenélő álomfogó legfontosabb jellemzői

  • Mérete 35 cm
  • Biopamutból készült
  • Megbízható
  • Születéstől alkalmas
  • A békés alvásért
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Zenélő álomfogó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hudební lapač snů Lišák. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hudobný lapač snov Lišák. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Musikalische Trap-Falle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Musikalische Trap-Falle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ