AlzaBoxy Q1 MPLA321484

Jawbone UP3 Indigo Twist

Termékkatalógus
Jawbone UP3 Indigo Twist
4,0 3 értékelés
Okoskarkötő vezeték nélküli monitor tevékenység (lépés, a távolság, az elégetett kalóriákat, automatikus észlelése aktivitás, alvás (automatikus váltás nélkül), Smart Alarm, diéta, okos edző, szívverés), cseppálló és a verejték, USB, Bluetooth 4.0, LED kijelző, iOS / Android akkumulátor élettartama akár 7 napig
Kód:  FTB002e9lcad Termékszám:  JL04-6161ABD-EU1

Jawbone UP3 Indigo Twist

Stílusos fitness karkötő, amelyen keresztül nyomon követheti a napi tevékenységet a legapróbb részletekig. Mivel nélkül a szisztematikus adat rögzítését nem lehet jó eredményeket elérni. Felvétel, megtudjuk, a test és javítja. Hála a mért értékek abszolút áttekintést működését a szervezetben. Amellett, hogy a gyakorlatban alkalmazzák a Jawbone UP3 egy elegáns divatos kiegészítő, hogy felélénkül a sportruházat.

legfontosabb jellemzői

  • Fitness karkötő megfigyelésére mindennapi tevékenységek
  • Elegáns kialakítás hipoallergén TPU
  • Nyilvántartást fontos információkat
  • Ingyenes alkalmazás, kompatibilis iOS és Android
  • Masszív konstrukció, tartós és vízálló (csak nepotápět víz alatt)
  • Erőteljes akkumulátor maximum 7 napos működés
  • Összekapcsolása egy mobiltelefon, tablet - Bluetooth
  • LED kijelző
  • Kompatibilitás az okostelefon talál itt .

Minden, amit tudnod kell

Okok, hogy vásárolni csak a karkötő, több. Jawbone UP3 nyomon követheti a napi tevékenységet, amely alapján majd kiszámítja az elégetett kalóriák számát. Ugyanakkor képesek felismerni, amikor alszanak, és milyen stádiumban alvás van jelenleg. Apropó alvás - a készülék rendelkezik egy beépített ébresztőóra, amely felébresztheti, így Ön a reggeli friss lehetséges (megfigyelésen alapuló alvás, ébrenlét 30 percen belül a beállított érték).

Intelligens oktató extrém körülmények között

Karkötő is vannak érzékelők impulzus vagy Smart edző, aki motiválja őket, hogy elérje céljait.Azért, hogy minden működött, ahogy kellene, akkor kapcsolja karkötő alkalmazásokat az okostelefonon vagy tabletta. Kommunikáció zajlik Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a kitűzött célokat, összehasonlítani magukat másokkal, vagy meg kell adnia információkat arról, hogy mit evett.Ami maga a szerkezet áll egy tartós anyag. Azt is vízálló, így nincs gond az időjárás. Kérjük, még a beépített akkumulátor, hogy fogja a karkötőt működés akár 7 napig.

További információk:
A test a karkötő is található háromszínű LED. Kék fény jelzi, hogy alszol. Narancs és fehér az adott tevékenység, ha emlékeztetnek.

érzékelők:
Bluetooth 4.0
tengelyes gyorsulásmérő
Bio-impedancia - pulzusszám, légzés, galvanikus bőr válasz (GSR)

elemek:
Legfeljebb 7 napig üzemel (egy feltöltéssel)
Újratölthető lítium-ion polimer, 38 mAh
Az újratöltés körülbelül 1 óra

méretek:
220 × 12,2 × 9,3 mm, hogy 3.0-

Kerület szalag:
140-190 mm

súly:
29 gramm

A csomag tartalma:
Jawbone UP3
Használati útmutató
USB töltőkábel

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jawbone UP3 Indigo Twist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jawbone UP3 Indigo Twist. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jawbone UP3 Indigo Twist. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jawbone UP3 Indigo Twist. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jawbone UP3 Indigo Twist.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ