Slevy s AP+ AP+ plus nový vizuál

JAYS t-JAYS Három fekete

Termékkatalógus
JAYS t-JAYS Három fekete
4,8 8 értékelés
Fej-/fülhallgató
Kód:  GJA033b Termékszám:  7350033654897

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JAYS t-JAYS Három fekete

Fejhallgató t-JAYS Három vonzza rendkívül széles frekvenciatartományban gazdag és mély basszus, erős közép- és a tiszta magas hangok. Az leghűségesebb szavalat ellátás top 10 mm TCD konverterek kiváló visszajelzést, amely hatékonyan megszünteti a nem kívánt torzítást és feleleveníteni az egyes részleteket a zene. Bass választ, akkor tovább növeli bass-reflex nyílás, hátul. Fejhallgató is nagyon kényelmes. Ők érdekli Speciális szilikon kiterjed, amelyek hatékonyan ki tudja küszöbölni a környezeti zaj akár 40 dB-t. Köszönet nekik, t-JAYS tökéletes hallgat a járműveApproxen és más nyilvános helyeken.

Amellett, hogy a csomagolás fejhallgató és öt pár szilikon hüvelyek is megtalálható 70centimetrový hosszabbító kábel a maximális rugalmasságot használat. A normál 60 cm-es kábel alkalmas például, ha tartani a játékos egy ingzsebben. A kiterjesztés akkor kényelmesen eléri az ő nadrágzsebben, vagy hátizsák. Én is boldog, repülőgép adapter, a praktikus sztereó jel elosztó lehetővé teszi, hogy ossza meg a zenét a barátokkal. Ezután biztosít kényelmes hordtáska készült kombinációja a kemény gumi és fényes műanyag. Hála neki stilárisan ügynök, hogy megakadályozza a t-JAYS ellen különböző hatások és egyéb balesetek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JAYS t-JAYS Három fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAYS t-JAYS Three černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JAYS t-JAYS Three čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JAYS t-JAYS Drei schwarze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JAYS t-JAYS Drei schwarze.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ