Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

JBL E25BT piros

Termékkatalógus
JBL E25BT piros
2,0 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülbe helyezhető, frekvenciatartomány 20 - 20.000Hz, impedancia 16ohm, 8mm-es hangsugárzó, Bluetooth 4.1, akár 8 óra üzemidő, különböző méretű fülillesztékekkel, mikrofon vezérléssel
Kód:  JJ090n3p7 Termékszám:  JBL E25BTRED Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL E25BT piros

Élvezze a mindennapi életet a kedvenc zenéinek hallgatásával. Ezek a fejhallgatók a sportban, irodában és útközben válnak partnerként. A vezeték nélküli kapcsolat és az akkumulátor élettartama akár 8 óráig is élvezheti a hallgatást kényelmesen bármikor, bárhol.

Főbb jellemzők

  • Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 8 óra
  • Gyakorlati rögzítés a rögzítéshez
  • Gyors kapcsolás az eszközök között
  • Háromgombos vezérlő mikrofonnal
  • Három méretű fűzőlyuk

Olyanok, mint a kagyló

A JBL E25BT fejhallgató biztosítja a kényelmet formájában Bluetooth vezeték nélküli technológia, amely Bluetooth 4.1. Egy okos csatnak köszönhetően még csak nem is esik igényes sporttevékenységeApproxe. A könnyű füldugók három méretben szállíthatók, tökéletesen illeszkednek a helyükre.

A kényelem nem ismer határokat

A fejhallgató egyszerre több eszközhöz is csatlakoztatható. Kényelmesen átkapcsolhat zenét és fogadhat hívásokat anélkül, hogy a telefonját folyamatosan kihúznád a zsebéből. Valóban mindenkinél választani, a JBL négy színkombinációban biztosít fejhallgatót.

Paraméterek

Szín
Piros Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL E25BT piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E25BT červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL E25BT červené.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ