Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

JBL E45BT fekete

Termékkatalógus
JBL E45BT fekete
3,5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, összecsukható, zárt, Bluetooth, zajcsökkentés, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es átalakító, levehető
Kód:  JJ090n3q5 Termékszám:  JBL E45BTBLK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL E45BT fekete


A hallgatás abszolút szabadsága

A JBL E45BT vezeték nélküli fejhallgató stílusos kialakítású, kiváló minőségű zajszigetelést és kiváló hangzást biztosít gazdag basszus hangokkal. A fülhallgató stílusos szövetpántos, amely kényelmesen viselhető, így a zenét is kényelmesen hallgathatod, legyen az otthon, az irodában vagy útközben.


A JBL E45BT vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • 16 órányi üzemidő
  • 2 óra a teljes feltöltéshez
  • Akadálymentes váltás az eszközök között
  • Szövet fejpánt
  • Hangvezérlő a fülhallgatón
  • 1 gombos univerzális távvezérlő mikrofonnal
  • Levehető kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval


Funkcionalitás és stílus

A zenehallgatás maximális kényelmét a rugalmas fejpánt biztosítja, állítható méretű és fényes puha fülpárnákkal, tökéletes zajszigeteléssel. Ha utazni szeretnél, biztosan örülni fogsz egy olyan funkciónak, ahol gyakorlatilag összecsukhatod a fejhallgatót, így sok hely marad a csomagodban. A forgatható fülpárnákat díjazni fogja számos DJ is. .


Tökéletes hangvisszaadás

A fejhallgatók pontos zenei reprodukciót biztosítanak minden zenei műfajban. A 40 mm-es dinamikus inverterek sűrű, de nagyon kiegyensúlyozott hangzást kínálnak a dinamikus tartományban a tiszta magasságtól a mély basszusig . A hangzást értékelni fogod nemcsak a zene hallgatásakor, hanem filmeket is nézhetsz vagy játszhatsz számítógépes játékokat is.


Bluetooth és  Handsfree

Gyors párosítás a Bluetooth vezeték nélküli technológiával kiváló hangminőséget biztosít minden mobilkészülékről. A vezérlő közvetlenül a fülhallgatón található, ezért egyszerűen megváltoztathatod a dalt, beállíthatod a hangerőt vagy fogadhatod a bejövő hívást anélkül, hogy a telefont a zsebedben keresned kellene.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL E45BT fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E45BT černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL E45BT čierne.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ