A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

JBL Flip 4 fekete

Termékkatalógus
JBL Flip 4 fekete
4,8 64 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 2x8W, erős basszus és hang, Bluetooth 4.2, mikrofon, Voice Assistant, 70Hz-20kHz frekvencia, akár 12 órás lejátszás, IPX7 fröccsenésálló
Kód:  JJ090j2a Termékszám:  JBLFLIP4BLKAM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL Flip 4 fekete

Hallgass zenét bármilyen időben!

A JBL Flip 4 vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kiváló hangteljesítményt és kitűnő üzemidőt biztosít, kompakt házba rejtve. Akár 12 órás folyamatos zenehallgatásra is van mód a 3000 mAh Li-ion akkumulátornak köszönhetően. A hangszóró kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően biztosított a fröccsenés elleni védelem, így nyugodtan magaddal viheted a tó mellé vagy a medencéhez is.


A JBL Flip 4 vezeték nélküli hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes, vezeték nélküli Bluetooth zenehallgatás
  • 3000 mAh akkumulátor
  • Stílusos fekete design
  • Mikrofon hangszóróval
  • Fröccsenő víz elleni védelem - IPX7
  • JBL Connect
  • JBL mélynyomó
  • 12 órás üzemidő


Kiváló hangfelbontás

A Bluetooth technológiának köszönhetően a JBL FLip 4 hangszóródat egyszerűen párosíthatod két további mobileszközzel. A tökéletes hangzás élményéről a külső passzív átalakítók gondoskodnak, amelyek kiváló minőségű hangzást biztosítanak, erőteljes basszussal. A beépített mikrofon zaj- és visszhangmentes technológiával felszerelt, így biztosított a kristálytiszta hangátvitel.


JBL Connect+

A Flip 4 modellénél elérhető egy integrált hangasszisztens, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással hozzáférj a népszerű Siri vagy Google Now asszisztensekhez. A JBL Connect+ segítségével könnyedén létrehozhatsz egy egész JBL Flip 4 "ökoszisztémát", amely gondoskodik a lélegzetelállító hangélményről. 


Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Funkciók
Hangsegéd, Mikrofon Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Hangsegéd, Mikrofon Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL Flip 4 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Flip 4 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Flip 4 čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Flip 4 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ