Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JBL Authentics L16

Termékkatalógus
JBL Authentics L16
2,0 1 értékelés
Hangszóró - 6x50 W, Bluetooth, NFC, Airplay, MusicFlow alkalmazás, DLNA, USB a töltéshez
Kód:  JJ0915k Termékszám:  JBLL16SPWLNEU Gyártó honlapja:

JBL Authentics L16

A JBL Authentics L16 hangszóró első pillantásra a régi iskola képviselőjének tűnik, de a megjelenése mellett semmi másban nem követi a régi iskolát. A népszerű JBL Century L100 által inspirált hagyományos külső alatt modern technológia rejtőzik. Ennek köszönhetően a hangszóró a modern vezeték nélküli hangszórók legjobbjai között helyezkedik el, amelyek egyetlen zenerajongót sem hagynak hidegen.

Fő jellemzők

  • a pazar kivitelű felület alatt a jelen modern technológiáit találod
  • a hangszóró 300 watt energiával feltöltő zenei teljesítménnyel tölti be otthonodat
  • a zenét az AirPlay és a DLNA segítségével is stream-elheted
  • a levehető fedél alatt két USB-portot találsz a feltöltéshez
  • a vezérléséhez használhatod a két gombot a hangszóró tetején vagy a mobil eszközeidet
  • a modern technológiáknak köszönhetően természetes a csúcsminőségű zenei előadás

Modern technológia a régi iskola csomagolásában

A 21. században a vezeték nélküli adatátvitel meglehetősen gyakori, és az eszköz gyártója is gondolt erre. A hangszóró ugyanis Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a telefonodhoz, tabletedhez vagy egyéb eszközödhöz, amelyen a kedvenc zenédet tárolod. A zenét az AirPlay és a DLNA által is stream-elheted. Ha a zenét flash meghajtón tárolod, szívesen fogod látni a levehető fedél alatt található két USB portot, amelyeken át a mobil eszközeidet is feltöltheted.

Egyszerű vezérlés

A hangszóró valamennyi vezérlőjét a készülék tetején találhatod. A bal gombdal válthatsz a hangforrások között, jobb oldalon található a hangerőszabályzó forgatható gombja, amelynek a közepén helyezkedik el a ki-/ bekapcsoló gomb. A készülék távirányítóját hiába keresed, ezt a hiányt a gyártó az intelligens JBL MusicFlow alkalmazással kompenzálja, amellyel közvetlenül a telefonodról vagy tabletedről szabályozhatod a hangerőt és a lejátszás sebességét.

Egyedülálló zenei élmény

A JBL Authentics L16 a kiváló minőségű hangzással szemben valamennyi igényedet kielégíti. A mély frekvenciáktól kezdve, amelyekről a beépített mélynyomó gondoskodik, a közepes frekvenciákon át a tökéletesen tiszta és világos magas hangokig. Ez nem lett volna lehetséges, ha nincsenek az optimális alacsony és magas frekvenciás meghajtók nélkül, amelyeket fejlett 24 bites / 96 kHz-es stúdió minőségű elektronikával és DSP-kkel kombináltak széles sávú sztereó hangzást biztosítva széles sztereó ábrázolással. Gazdagítsd az otthonodat ezzel az egyedülálló műszaki eszközzel, amely lélegzetelállító 300 wattos teljesítményével megtölti zenével az otthonodat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL Authentics L16
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Authentics L16. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Authentics L16.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ