A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

JBL Live 460NC fehér

Termékkatalógus
JBL Live 460NC fehér
4,2 38 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 96 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 50 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  JJ092q1b2h04 Termékszám:  LIVE460NCWHT Gyártó honlapja:

JBL Live 460NC fehér

Vezeték nélküli fejhallgató

JBL Live 460NC, fehér

Élvezd a kedvenc zenédet a legteljesebb mértékben, bárhol is vagy, és ne hagyd, hogy a kábelek korlátozzanak. A JBL Live 460NC vezeték nélküli fejhallgató 40 mm-es meghajtókkal és elég nagy beépített akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 50 óra üzemidőt is biztosít. A még intenzívebb zenehallgatási élményért aktiválhatod az ANC technológiát a környezeti zajok kizárására. Ha zenét szeretnél hallgatni és tudni akarod, hogy mi történik körülötted, kapcsold be a Smart Ambient funkciót. A JBL 460NC fejhallgató a szilárd szövet fejpántnak és a puha fülkagylóknak köszönhetően kényelmes viselet. A beépített mikrofonok lehetővé teszik a kényelmes kihangosítást. A fejhallgató levehető audiokábellel is rendelkezik, így nem kell kizárólag a beépített akkumulátorra hagyatkoznod.

JBL Live 460NC vezeték nélküli fejhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

JBL Live 460NC vezeték nélküli fejhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagyszerű tartósságú és minőségi JBL hangzású fejhallgató

A JBL Live 460NC 40 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek a JBL Signature Sound annyira jellegzetes hangzását reprodukálják. A fejhallgatóval kiiktathatod a környezeti zajokat, vagy beengedheted azokat. Ugyanis használhatod az ANC (aktív környezeti zajszűrés) technológiát, amellyel elnyomhatod a környezeti zajokat, és teljes mértékben élvezheted a zenét. Ennek ellentéte az Ambient Aware technológia. Ez zenehallgatás közben kiemeli a környezeti hangokat, így például biztonságosabbá teszi a forgalmas utcán való átkelést. A TalkThru funkció csökkenti a zene hangerejét és kiemeli a beszédet. Egy kávézóban például könnyedén megrendelheted a kávédat, és nem kell levenned a fülhallgatót a füledről. A JBL Live 460NC fejhallgató beépített akkumulátora akár 50 órás üzemidőt kínál kikapcsolt ANC funkcióval (40 óra bekapcsolt környezeti zajszűréssel). Mindössze 10 perc töltés után a fejhallgató 4 órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik.

JBL Live 460NC vezeték nélküli fejhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A JBL Live 460NC lehetővé teszi a többpontos csatlakoztatást

A vezeték nélküli fejhallgató a kényelmes, sztereó minőségű, kihangosított hívásokhoz beépített mikrofonnal rendelkezik. A hívást egyszerűen fogadhatod a fülhallgatón lévő megfelelő gomb megnyomásával. Egy másik keresett funkció a hangalapú asszisztensek támogatása, amelyet a készülék megérintésével ébreszthetsz fel. A Hey Google-nak köszönhetően a hangoddal vezérelheted az ANC vagy az Ambient Aware funkciót, ellenőrizheted a töltöttségi állapotot vagy kikapcsolhatod a JBL Live 660NC fejhallgatót. A mellékelt My JBL Headphones alkalmazásban egyszerűen beállíthatod be az általad preferált hangasszisztenst. A JBL vezeték nélküli fejhallgató egyszerre több eszközhöz is csatlakozhat Bluetooth-on keresztül, és kényelmesen válthatsz közöttük.

JBL Live 460NC vezeték nélküli fejhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kényelmes vezeték nélküli fejhallgató

A JBL Live 460NC kiváló minőségű anyagokból készült, és a szövet bélésű fejpántnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a fejedre. A puha fülkagylók biztonságosan körbeölelik a füledhez, így a lehető legteljesebben élvezheted a zenét. A JBL fejhallgatóról történő zenelejátszás automatikusan szünetel, amikor leveszed a fejhallgatót. Az indítás azonnal megtörténik, amint a JBL Live 460NC fejhallgatót ismét felhelyezed. A Google Fast Pair funkciójával pillanatok alatt csatlakoztathatod a fejhallgatót az Androidos eszközödhöz. További előnye a mellékelt My JBL Headphones alkalmazás, amellyel a fejhallgató hangzását a saját igényeidhez igazíthatod. Módosíthatod az equalizer és a Smart Ambient beállításait, kiválaszthatod az általad preferált hangasszisztenst és egyéb beállítások.

A JBL Live 460NC, fehér vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

40 mm-es hangszórók biztosítják a minőségi hangvisszaadást

Beépített mikrofonok a kihangosított hívásokhoz

ANC, Smart Ambient és TalkThru technológiák

Hangalapú asszisztensek támogatása

Akár 50 órás akkumulátor-üzemidő egyetlen feltöltéssel, kikapcsolt ANC-vel

Kényelmes kialakítás szövet fejpánttal

Ha a fejhallgatót leveszed a fejedről, a lejátszás automatikusan szünetel

Lehetőség egyszerre több eszközhöz való csatlakozásra

Mellékelt My JBL Headphones alkalmazás

Opcionális audiokábel

JBL Live 460NC vezeték nélküli fejhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangsegéd, Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!
Zajcsökkentés
Aktív (ANC) Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
96 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
32 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
50 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Tömeg

Tömeg
210 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL Live 460NC fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Live 460NC bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Live 460NC biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Live 460NC Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Live 460NC Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ