Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

JBL T450 fehér

Termékkatalógus
JBL T450 fehér
4,0 3 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülre illeszkedő, zárt, összecsukható, frekvenciatartomány 20-20 000Hz, 32mm-es hangsugárzó, Pure Bass hangzás, mikrofon vezérléssel, 3.5mm-es jack, lapos kábel
Kód:  JJ092q1h1 Termékszám:  JBL T450WHT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL T450 fehér

Szüksége van a kedvenc hangjaidat folyamatosan a füleidbe? Nem tudom elképzelni egyetlen napot nélkülük?Ezután megtalálja a JBL T450 fejhallgatót, amely tiszta hangot és magas basszust kínál, nagyon kedvező áron.A Súlyos Pure Bass hangvisszaadás 32 mm-es meghajtót biztosít kényelmes fülbevalóApproxan. Ne habozzon és vásároljon olyan fülhallgatókat, amelyek a mindennapi tevékenységük során váltak társaivá. 

Főbb jellemzők

  • JBL Pure Bass hangzás
  • Gyakorlati egygombos távirányító mikrofonnal
  • Sok színváltozat
  • Lapos kábelek, amelyek ellenállnak a karmolásnak
  • Egyszerű, nagyon praktikus kialakítás
  • 3,5 mm-es csatlakozó
  • Lenyűgöző hangzás, amelyet a világ minden tájáról rendeznek

Lenyűgöző hang

A fejhallgató kialakítása egyszerű, de nagyon praktikus. A könnyű szövetek viselnek kényelmet. Ha már rengeteg zenéje van, az összehajtható kialakítás lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót a táskába tegye, anélkül, hogy zavarja.Pontos és lenyűgöző hang? A JBL T450-el nem kell aggódnia. A fejhallgató fülhallgatói elrejtik a 32 mm-es meghajtókat, amelyek a JBL hangminőségét felrobbantják, és kihagyják a mélységet. Olyan lesz, mintha a stadionban vagy a legfelsőbb felvételi stúdióban játszana a játék során.

Hívásokat fogadhat fejhallgatón

Hagytad kedvenc ritmáidat, és hirtelen valaki felhív? A beépített mikrofonhoz közvetlenül a fejhallgatóra válaszoljon. A kábellel egygombos távvezérlő található. Soha nem volt olyan könnyű, és elvisz a telefon zsebéből. A lapos kábel is kusza, ezért elkerülje a bonyolult csomó formájú szövődményeket.

A csomag tartalma:

  • 1 pár T450 fejhallgató
  • Figyelem
  • Jótállási jegy

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL T450 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T450 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL T450 biele.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ