Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

JBL T450 kék

Termékkatalógus
JBL T450 kék
4,6 5 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülre illeszkedő, zárt, összecsukható, frekvenciatartomány 20-20 000Hz, 32mm-es hangsugárzó, Pure Bass hangzás, mikrofon vezérléssel, 3.5mm-es jack, lapos kábel
Kód:  JJ092q1h3 Termékszám:  JBL T450 BLU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL T450 kék

Kényelmes zenehallgatás

A JBL T450 fejhallgatók friss dizájnt, kiváló ergonómiát, kiváló minőségű hangot és sok izgalmas funkciót kínálnak szilárd áron. A Pure Bass hangzás kiváló minőségű reprodukcióját 32 mm-es , kényelmes fülpárnákkal rejtett meghajtók biztosítják, amelyek segítségével kényelmesen hallgathatja zenéit napi tevékenységeik során. 


A JBL T450 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • JBL Pure Bass a gazdag hangzásért
  • Gyakorlati egygombos távirányító mikrofonnal
  • Stílusos kék design
  • Lapos kábelek, amelyek ellenállnak a karmolásnak
  • Egyszerű és nagyon praktikus kialakítás
  • 3,5 mm-es jack csatlakozó
  • Híváskezelés és zene a fejhallgatón


Kiváló ergonómia

A műanyagból a JBL T450 nagyon könnyű és kényelmes viselet. Ergonomikus alakjuk tökéletesen illeszkedik a fülébe , hogy kényelmes hallgatást biztosítson. Ha utazni szeretne, akkor minden bizonnyal értékelni fog egy különleges kialakítást, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót összehúzzuk egy kisebb méretre, így nem sok helyet foglalnak el a csomagjában.


Már nem kusza kábelek

A JBL T450 fejhallgatók első pillantásra a kék színű, stílusos design. A praktikus lapos kábel egygombos távvezérlővel szintén kusza. A beépített mikrofon segítségével a fejhallgatók kikapcsolása nélkül fogadhat telefonhívásokat.


Kiváló hangzásélmény

Mint a szokásos JBL márka, ez jó hangélmény. A kiváló hangminőséget 32 mm-es JBL Pure Bass biztosítja . Ennek köszönhetően a hang kiváló dinamikát, gazdag basszust és tiszta magasságokat büszkélkedhet.

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL T450 kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T450 modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL T450 modré.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ