30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

JBL T450BT fekete

Termékkatalógus
JBL T450BT fekete
4,6 45 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Mikrofonos fülhallgató, zárt, összecsukható, frekvenciatartomány 20-20.000 Hz, 32 mm-es membrán, Bluetooth 4.0, Pure Bass hangzás, akár 11 óra üzemidő, mikrofon
Kód:  JJ092q1h5 Termékszám:  JBL T450BTBLK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL T450BT fekete

Vezeték nélküli zenehallgatás

A JBL T450BT vezeték nélküli fejhallgató ötvözi a friss designt, a kiváló ergonómiát, a nagy teljesítményt és sok izgalmas funkciót. A B Bluetooth technológiának köszönhetően már nem fog semmilyen kábelekkel zavarni, és bárhol és korlátozás nélkül élvezheti a zenét.


A JBL T450BT vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • Zárt, összecsukható szerkezet
  • Power basszus
  • Modern Bluetooth technológia
  • Alacsony tömeg
  • Kényelmes fülpárnák
  • Hosszú élettartam (11 óra)
  • Vezérli a hívást és a zenét a kézibeszélőn


Kiváló ergonómia

A műanyagnak köszönhetően a JBL T450BT fejhallgató nagyon könnyű és kényelmes viselet. Ergonomikus alakjuk tökéletesen illeszkedik a fülébe , hogy kényelmes hallgatást biztosítson. Ha utazni szeretne, akkor minden bizonnyal értékelni fog egy különleges kialakítást, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót összehúzzuk egy kisebb méretre, így nem sok helyet foglalnak el a csomagjában.


Minden a keze ügyében

A JBL T450BT elegáns fekete színű, minimalista kivitelben kapható. A hangerő és a lejátszás vezérlőelemei közvetlenül a léptéApproxen helyezkednek el, így könnyen hozzáférhetővé teszik. A beépített mikrofon segítségével telefonbeszélgetéseket fogadhat anélkül, hogy le kellene húznia a fejhallgatót.


Kiváló hangzásélmény

Mint a szokásos JBL márka, ez jó hangélmény. A kiváló hangminőséget 32 mm-es JBL Pure Bass biztosítja . Ennek köszönhetően a hang kiváló dinamikát, gazdag basszust és tiszta magasságokat büszkélkedhet. Ezenkívül a beépített akkumulátor 11 órán keresztül zenét biztosít.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL T450BT fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T450BT černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL T450BT čierne.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ