AP+ nový vizuál Shop roku

JBL T450BT kék

Termékkatalógus
JBL T450BT kék
4,7 13 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, összecsukható, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 32 mm-es átalakító, levehető
Kód:  JJ092q1h6 Termékszám:  JBL T450BTBLU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL T450BT kék

Zene része az életednek, és egy nap nélkül nem tudsz elképzelni? Akkor érdemes megvenni ezeket a vezeték nélküli fejhallgatókat egy jól ismert és évgyűrűs cégtől, amely termékeit a végére hozhatja. A JBL fejhallgatók érdekes dizájn, jó funkcionális berendezések és igazán kedvező árak kombinációjából állnak . Ők a megfelelő választás azok számára, akik szeretnék élvezni kedvenc daluk hallgatását felesleges kábelek nélkül. Nem számít, hol vagy, soha nem fog csalódást okozni neked.

Főbb jellemzők

  • Vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal
  • Zárt, összecsukható szerkezet
  • Power basszus
  • Modern Bluetooth technológia
  • Alacsony tömeg
  • Kényelmes fülpárnák
  • Hosszú élettartam (11 óra)
  • Vezérli a hívást és a zenét a kézibeszélőn

Ergonomikus kialakítás

A fejhallgató teste műanyagból készült, így könnyűek és szinte elfelejtik, hogy a fejükön vannak. A kényelem szempontjából ezek nagyon kényelmes fejhallgatók, amelyekkel nem lesz probléma, hogy meghallgassák kedvenc dalait több órán keresztül. Ezenkívül ergonomikus kialakításúak, hogy megfeleljenek a fülek egyedi kontúroknak. Azok, akik szeretnek utazni, minden bizonnyal értékelik a képességét, hogy összehajtogatják fejhallgatóikat egy kompakt méretben, így kevesebb helyet biztosít a táskához. Az akkumulátor élettartama intenzíven hallgat 11 óráig.

Minden a keze ügyében

A kék, a fejhallgató nagyon friss. A megjelenésüket a minimalista megjelenés és az egyszerű beépített vezérlés is hozzáfűzi közvetlenül a repülésre. Az egyik oldalon található egy hangerőszabályzó gomb és egy lejátszás / szünet gomb. A beépített mikrofon egyszerű hozzáférést biztosít a telefonhívásokhoz. A fejhallgatókon kívül mikro USB töltőkábel és gyors útmutató is található.

Hang élmény

Az a tény, hogy a fejhallgató hordozza a JBL logót, az első perc hallgatás után egyértelmű lesz. Vezeték nélküliek és a hangjuk basszus-orientált. Ugyanakkor dinamikus akusztikai élményt nyújtanak Önnek . Mindez a legendás JBL Pure Bass technológiának és a 32 mm-es meghajtónak köszönhetően. Ha felemeli a hangerőt, akkor tökéletesen leválik a külvilágról. Tapasztalat nélküli kényelem, amely páratlan. Csak régóta éljen kedvenc művészeivel.

Csomag tartalma:

  • T450BT fejhallgató
  • Töltő kábel
  • Figyelem
  • Jótállási jegy
  • Biztonsági brosúra
  • Gyors üzembe helyezési útmutató

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL T450BT kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T450BT modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL T450BT modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL T450BT modrá.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ