30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Jean Luis David 39968

Termékkatalógus
Jean Luis David 39968
Hajvasaló - gőzölős kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 50 mm, 6 hőfokozat, hőmérséklet tartomány 150 - 230 °C, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 50 W teljesítmény, kábel hossza 2 m, szürke kivitel, biztonsági zár és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
Kód:  DEMZV687 Termékszám:  39968

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Jean Luis David 39968

Szép, fényes és egészséges hajra vágysz? Ez esetben szükséged van egy hajvasalóra a felkapott Jean Luis David gyártótól. A kiválasztható hőfokok száma: 6 hőfokozat. Tökéletes frizurát készíthetsz a széles hőmérséklet-tartománnyal 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően egyéni igényeidre szabva ápolhatod a hajadat a hajvasaló segítségével. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. A vasaló által kínált teljesítmény 50 W, így gyorsan felmelegszik. A vasaló kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulat is ugyanahhoz az eredményhez vezet. A hajad olyan lesz, mint amilyennek megtervezted. A vasaló felületén turmalin antisztatikus anyag található, ami nem tölti fel a hajad, és hajkoronád csodásan ragyog majd. A lapszélesség: 50 mm.

Hajvasaló Jean Luis David 39968 Csomagolás/doboz
Hajvasaló Jean Luis David 39968 Jellemzők/technológia

A közismert Jean Luis David 39968 hajvasaló legfontosabb előnyei

  • A híres Jean Luis David hajvasaló segítségével olyan frizurád lesz, mintha a fodrásztól jöttél volna ki
  • A rendelkezésre álló hőfokok száma: 6
  • A lapok által kínált szélesség: 50 mm
  • A gyors felmelegedésről a nagy teljesítményű fűtőegység gondoskodik
  • Hullámos hajhoz is megfelelő
  • A gyengéd és hatékony gőzöléssel könnyen formázhatod a hajadat
  • Automatikus kikapcsolás funkció és működést jelző fény a biztonságos használat érdekében
  • Az információ a jól olvasható kijelzőn jelenik meg
  • A kábel hosszúsága: 2 m
  • A biztonsági retesz hasznos funkció a tároláshoz

A neves Jean Luis David hajvasaló és hasznos funkció

A hozzáadott lebegő lapok szabályozzák a hajra gyakorolt nyomást, így kellőképpen védik a hajszálat a károsodástól. Ráadásul, még a hajtöredezés miatt sem kell aggódnod. A nagy teljesítményű fűtőegység garantálja, hogy a vasaló nagyon rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegszik fel. Ez a vasaló teljesíti a kívánságaidat, és gyorsan átalakul hajsütővé is. Úgy tervezték, hogy lehessen vele könnyedén hajat vasalni, illetve vagány loknikat is csinálni. A gőzzel a hajformázás hatékony és gyors lesz. Puha, és természetesen, egészségesnek kinéző hajkoronád lesz, mert a gőzzel történő vasalás nagyon kíméletes. Ha te is azon emberek közé tartozol, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, értékelni fogod a vasaló automatikus kikapcsolását, illetve a praktikus, működést jelző fényjelzést. A közismert Jean Luis David hajvasaló ideális azok számára, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni kíméletes módon.

Hajvasaló Jean Luis David 39968 Képernyő

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A közismert Jean Luis David hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Biztonsági zárral rendelkezik, amellyel remekül rögzíthetők a vasalólapok. Így a vasaló tárolása is egyszerűbb lesz. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így nem kell aggódnod amiatt, hogy használat közben lemerül. A hajvasalóba beépített újratölthető akkumulátor került, amellyel még egyszerűbb lesz a frizurakészítés. A neves Jean Luis David hajvasaló kinézete miatt nem kell szégyenkezni. A csodálatos szürke szín mindenkire jó benyomást tesz.

Paraméterek

Vasalófelület anyaga
Kerámia, Turmalin Kész!
Lapok szélessége
50 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia, Turmalin Kész!
Lapok szélessége
50 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
6 Kész!
Teljesítmény
50 W Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2 m Kész!
Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jean Luis David 39968 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jean Luis David 39968. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jean Luis David 39968. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jean Luis David 39968.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ