30 dnů na vrácení Shop roku

Jean Luis David 39969

Termékkatalógus
Jean Luis David 39969
Hajvasaló - gőzölős kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 32 mm, 150-235 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 50 W teljesítmény, 2 m hosszú kábel, szürke kivitel, biztonsági zár és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
26 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEMZV694 Termékszám:  39969
Jean Luis David 39969 26 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Jean Luis David 39969

Szeretnél otthon is szép, fényes és egészséges frizurát csinálni magadnak? Pontosan ebben segít ez a hajegyenesítő a népszerű Jean Luis David gyártótól. Tökéletes frizurád lehet a széles hőmérséklet-tartománnyal 150 és 235 °C között, ennek hála a hajadat annak állapotának megfelelően ápolhatod. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. Teljesítménye 50 W, így gyorsan felmelegszik. A vasaló kerámia felülettel rendelkezik, ami könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulat is ugyanahhoz az eredményhez vezet. A frizurád úgy néz majd ki, ahogy azt megálmodtad. Turmalin antisztatikus anyaggal lett bevonva a vasaló felülete, ami nem tölti fel a hajad, és hajkoronád ragyogóan fényes lesz. A lapok szélessége 32 mm.

Hajvasaló Jean Luis David 39969 Csomagolás/doboz
Hajvasaló Jean Luis David 39969 ...

A neves Jean Luis David 39969 hajvasaló leglényegesebb tulajdonságai

  • A közismert Jean Luis David hajvasaló lehetővé teszi, hogy olyan frizurát készíts, mint egy fodrász
  • A lapok által kínált szélesség: 32 mm
  • A gyors felfűtést nagy teljesítményű fűtőegység garantálja
  • Loknik létrehozására is alkalmas
  • A gőzzel történő vasalás kíméletes és hatékony hajformázást tesz lehetővé
  • A biztonságos használat érdekében a gyártó automatikus kikapcsolás funkcióval és működést jelző fénnyel látta el a készüléket
  • Az információk megjelennek a kijelzőn
  • A tápkábel hossza 2 m
  • A biztonsági reteszben bízhatsz a tárolás során

Az ismert Jean Luis David hajsimító és megnyerő funkciói

A hozzáadott lebegő lapok módosítják a hajra gyakorolt nyomást, így hatékonyan védik a hajszálakat a károsodástól. Ugyanakkor védik a hajat a töredezéstől. A nagy teljesítményű fűtőegység biztosítja, hogy a hajegyenesítő rövid idő alatt üzemi hőmérsékletűre melegedjen. Ez a hajegyenesítő pillanatok alatt hajsütővassá alakítható, így különböző típusú frizurákat csinálhatsz egyedi elképzeléseid szerint. Úgy készült, hogy könnyedén kezelje a gyönyörű fürtöket, vasaláskor pedig precíz legyen. A gőz növeli a hajformázás hatékonyságát és sebességét. A haj természetesen egészséges és puha megjelenésű lesz, mert ha gőzzel vasalod a hajad, egyúttal kíméled is. Ha te is annak a csoportnak vagy a része, akik soha nem emlékeznek arra, hogy a készüléket kihúzták-e dugaljból, értékelni fogod a praktikus fényjelzést, és az automatikus kikapcsolást. A közismert Jean Luis David hajvasaló ideális azok számára, akik tökéletes eredményt szeretnének elérni kíméletes formázással.

Egyszerű kezeléssel büszkélkedhet, így használata rendkívül könnyű

A közismert Jean Luis David hajvasaló segítségével könnyedén megformázhatod még a rakoncátlan hajtincseket is. Biztonsági zárral is felszerelték, amellyel remekül rögzíthetők a vasalólapok. Ezt a funkciót biztosan ki fogod használni a tárolás során. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így nagy előnye a folyamatos működés. A hajvasaló beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel még hatékonyabb és gyorsabb lesz a frizurakészítés. A népszerű Jean Luis David hajvasaló nem fog szégyent hozni rád. A csodálatos szürke szín mindenkinek megragadja a tekintetét.

Paraméterek

Összehasonlít
Vasalófelület anyaga
Kerámia, Turmalin Kész!
Lapok szélessége
32 mm Kész!
Max. hőmérséklet
235 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia, Turmalin Kész!
Lapok szélessége
32 mm Kész!
Max. hőmérséklet
235 °C Kész!
Min. hőmérséklet
150 °C Kész!
Teljesítmény
50 W Kész!

Funkciók

Kijelző
Háttérvilágítású kijelző Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2 m Kész!
Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Jean Luis David 39969 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jean Luis David 39969. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Jean Luis David 39969. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jean Luis David 39969. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jean Luis David 39969.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ