A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

JJC JJC TM-A

Termékkatalógus
JJC JJC TM-A
Adatkábel Canon, 90 cm-es kábel és háttérvilágítású kijelző
Kód:  JJC5120a2 Termékszám:  TM-A

JJC JJC TM-A

Ha maga az egyik kiválasztott modellek a Canon fényképezőgépek, akkor biztosan ne hagyja ki ezt a praktikus Cord TM-A cég JJC. Ez egy időzítő funkcióval és time-lapse fotózás beállításokkal kezdve 1 másodperc és 99 óra 59 perc és 59 másodperc. Az expozíciók száma 399, és minden szükséges információt olvasni egy tiszta háttérvilágítású kijelző. Ez a gyakorlati segítség értékelni fogják, például folyamatosan változik az idő beállítását kitettség, anélkül, hogy érintse meg a kamera is. Nincs út vibrálást vagy helyzetének megváltozását.

Legfontosabb jellemzők

  • Sok hasznos funkcióval
  • Precíziós digitális időzítő
  • Világos LCD-kijelző

További információk:

Alkalmas:

Canon TC-80N3 EOS 5D Mark IV, EOS-1D X Mark II, EOS 5DS R EOS 5DS EOS 7D MARK II, EOS 5D Mark III, EOS 1D, EOS-1D Mark II, EOS-1Ds, EOS-1Ds Mark II, EOS 30D, EOS 20D, EOS 10D, EOS D60 EOS D30, EOS 40D, EOS 5D, EOS 1V, EOS 3, EOS D2000 EOS 1D Mark III, EOS 50D, EOS 5D Mark II, EOS 7D, EOS-1D Mark IV EOS 20Da, EOS 6D EOS-1D C, az EOS-1D Mark II N, EOS-1D X

Kábel hossza:
90 cm

áramellátás:
2 x AAA elem

méretek:
12 × 4 × 2 cm

súly:
76 g

anyaga:
ABS

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JJC JJC TM-A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JJC JJC TM-A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JJC JJC TM-A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JJC JJC TM-A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ