30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

JOBY Action Grip & Pole

Termékkatalógus
JOBY Action Grip & Pole
Tartó - outdoor kamerákhoz, 1/4-es menet, 61 cm-es hosszabbító rúd
Kód:  JO190a6 Termékszám:  E61PJB01351

JOBY Action Grip & Pole

Rögzíteni szeretnéd az akciófelvételeket, miközben a kedvenc sportodat űzöd, vagy koncerten vagy? A csúszásgátlós markolat és az alumínium hosszabbító rúd kombinációjával a JOBY-tól a megfelelő szögben örökítheted meg magadat és a barátaidat. Csak rajtad múlik, hogy az ABS műanyag tartót választod-e, és élvezed a menetet az óriáscsúszdán, vagy úgy döntesz, hogy megnöveled a hatótávolságodat az alumínium hosszabbító rúddal, és látványos felvételeket készítesz a magasból egy koncerten vagy longboard-on állva. A készletet a földre is állíthatod, és egylábú állványként használhatod a körülötted zajló események stabilabb rögzítéséért.

Mindenre gondoltak

Van egy GoPro kamerád? A tartó végén készen áll a GoPro Mount pont a számodra. Bármilyen más kamerád van 1/4 hüvelykes menettel? Az amerikai gyártó Rád is gondolt, és becsomagolt egy adaptert, amellyel biztonságosan rögzítheted a kamerádat, és ráadásul még meg is döntheted. Félsz, hogy elejted a kamerát? Éppen ezért találsz a csomagban egy szíjat, amely összeköti a kamerát és a csuklódat. De azért ne vidd a vízbe. A tartó nem engedi, hogy az emlékekkel teli készüléked a fenékre süllyedjen, mindig megtalálod a vízfelszínen. Még hosszabb rúdra van szükséged, mint ez a 46 cm hosszú? Nem probléma, a tartó lehetővé teszi, hogy az alsó részére becsavarj bármilyen 3/4 hüvelykes menettel rendelkező rudat. A csomag részét képző rudat is meghosszabbíthatod ugyanezzel a módszerrel. Csak te döntöd el, hogyan szeretnéd rögzíteni az élményeidet.

Fő jellemzők

  • Minden típusú kamerához
  • Változtathatóság
  • Úszó tartó
  • Biztonsági szíj
  • Beállítható hosszabbító rúd
  • Tartós és ellenálló kidolgozás
 

Paraméterek

Max. magasság
70,5 cm Kész!
Tömeg
0,2 kg Kész!
Állványmenet
1/4" Kész!
Anyag
Alumínium Kész!

Tulajdonságok

Max. magasság
70,5 cm Kész!
Tömeg
0,2 kg Kész!
Állványmenet
1/4" Kész!

Anyag

Anyag
Alumínium Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY Action Grip & Pole. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOBY Action Grip & Pole. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Aktion Grip & Field. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Aktion Grip & Field.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ