A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL

Termékkatalógus
JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL
5 1 értékelés
Fényképezőgép állvány - adapter + rugalmas állvány telefon vagy fényképezőgép rögzítésére és stabilizálására, szélessége 95-132 mm
13 810 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JO190a13 Termékszám:  E61PJB01328
JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL 13 810 Ft Felbontott raktáron

JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL

JOBY GripTight Gorillapod Stand XXL egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Megbízható és kompakt megoldást keresel képeid minőségének és élességének javítására? Egy univerzális állványra van szükséged okostelefonodhoz? Kihívást jelentő környezetben fotózol? A Joby megoldást kínál mindenki számára, aki egy kérdésre is igennel válaszolt. Az ismert GorillaPod Original és a GripTight Mount XXL kombinációja megfelel a kompakt állványokkal szemben támasztott minden követelménynek. Teljes súlya 230 g, maximális magassága 25 cm.

A készlet főbb előnyei:

  • sokoldalú
  • bárhol rögzíthető
  • meglepő stabilitás / súly arány
  • rengeteg kompatibilis eszköz

Univerzális az állványok között

Egyedülálló kialakításának köszöhetően az eszközt bármilyen felületre, bármilyen pozícióban elhelyezheted. A szabadalmaztatott rugalmas lábak technológiájának segítségével másodpercek alatt rögzítheted kőhöz, korláthoz, oszlophoz vagy faághoz. Ez lehetővé teszi, hogy még olyan helyzetekben is biztonságosan elhelyezd az eszközt, ahol a hagyományos állványok csődöt mondanak. Ezt a rendíthetetlen stabilitást a pontosan kialakított rozsdamentes acél szerkezet és az ellenálló ABS műanyag borítás biztosítja. Hogy ne kelljen semmit a véletlenre bíznod, minden állvány csúszásgátló bevonattal készült.

Biztosan illik az eszközödhöz

A GorillaPod Original állvány 1/4"-es feje a legtöbb fényképezőgéppel kompatibilis, de ha egyszerűen rácsavarod a GripTight Mount XXL adaptert, megkapod a teljes állványt okostelefonod számára, függetlenül attól, hogy tokban vagy anélkül használod. Elegendő, ha az eszköz teljes szélessége 95 és 132 mm között van. A többiről a rugó gondoskodik.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ