A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

JOBY Gorillapod Magnetic, piros

Termékkatalógus
JOBY Gorillapod Magnetic, piros
4,3 10 értékelés
Mini állvány - digitális fényképezőgépekhez, maximális magassága 15 cm, terhelhetőség 325 g
Kód:  JO006a4 Termékszám:  E61PJB00151

JOBY Gorillapod Magnetic, piros

A JOBY márkája rugalmas állvány könnyű, nagyon kompakt és még a helyeken is fixen megáll, ahol a normál állványok inognak. Az egyedülálló, teljesen rugalmas lábak lehetővé teszik az állvány stabilitását sziklákon vagy egyéb dimbes-dombos területeken. A lábak személyre szabhatóak. A lehetőségek valóban számtalanak, csak Öntől és ötleteitől függ.

Legfontosabb jellemzői

  • Alkalmazkodik a környezethez
  • Mágneses láb
  • Kiváló minőségű anyagokból
  • Kapacitás akár 325 g
  • Széles körben alkalmazható
  • Méretek 3 x 3 x 15 cm

Rugalmas, többfunkciós

Az állvány egy csavarral van felszerelve, amely 1/4 "meneteshez csatlakoztatható, és a készülék rá könnyen felhelyezhető és szilárdan rögzíthető, függetlenül attól, hogy videófelvételre vagy fényképek felvételére használja-e, mindig kiváló stabilitást  ígér. A csavar minden táskában vagy pénztárcában kényelmesen elfér, így mindig magánál tarthatja.
Köszönhetően a hosszú lábaknak, elegendő mennyiségű elemekkel, gyakorlatilag bárhol felépítheti. A lábak mobilitása lehetővé teszi, hogy csőhöz, kerítésfához, ághoz és hasonló tárgyakhoz csatolhassa, amire klasszikus állványokkal nincs esélye. Az állvány lábszárai mágneses fémből készülnek. Ennek köszönhetően csatlakoztatható mágneses tárgyakhoz, például csövekhez, korlátokhoz, és így tovább. A meghosszabbított nyakrész lehetővé teszi a 90 ° -os szögben történő billentést és fotózást.

 

Paraméterek

Állvány típusa
Tripod Kész!
Max. magasság
15 cm Kész!
Max. terhelhetőség
0,33 kg Kész!
Tömeg
0,06 kg Kész!

Típus

Állvány típusa
Tripod Kész!

Tulajdonságok

Max. magasság
15 cm Kész!
Max. terhelhetőség
0,33 kg Kész!
Tömeg
0,06 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JOBY Gorillapod Magnetic, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GorillaPod Magnetic červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOBY GorillaPod Magnetic červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY GorillaPod Magnetic - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY GorillaPod Magnetic - Rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ